Curs Grafician Calculator

Școala Comercială și de Servicii Bacău dorește să vină în sprijinul companiilor și firmelor care doresc să își specializeze sau să formeze profesional angajații printr-un Curs Grafician Calculator Gratuit.

Conform Art.194 alin.1 din Codul Muncii, angajatorii au obligația de a asigura participarea la programe de formare profesională pentru toți salariații, după cum urmează:

a) cel puțin o dată la 2 ani, dacă au cel puțin 21 de salariați;

b) cel puțin o dată la 3 ani, dacă au sub 21 de salariați.

În cadrul cursului, vei beneficia de experiența noastră în instruirea și pregătirea cursanților din mediul corporate, care provine din realizarea cu succes a nenumăratelor traininguri și team buildinguri, pe care le-am efectuat pentru clienți. Ei au fost extrem de încântați și mulțumiți de rezultatele obținute, clienti precum BRD Group, Tuborg sau Carrefour România.

La acest Curs de Grafician Calculator Gratuit angajatul sau angajații dumneavoastră vor învăța cum să lucreze eficient în Corel Draw și în Adobe Photoshop.

Durata cursului este de aproximativ 4 weekenduri, timp în care cursanții vor parcurge toate informațiile și vor putea crea toate materialele folosite frecvent în industrie pe baza propriilor idei, intelegand cum funcționează programele propuse.

 • 00

  zile

 • 00

  ore

 • 00

  minute

 • 00

  secunde

Data

03 mai 2022

Time

12:00 - 15:00

Locație

Online
Platforma Discord
Școala Comercială

Organizator

Școala Comercială
Link Eveniment/Înregistrare