Energie inteligentă și sustenabilă

Există o presiune tot mai mare asupra companiilor, de a-și reduce impactul asupra mediului înconjurător și de a colabora cu municipalitățile și furnizorii de tehnologie, în acest sens.

Comunitatea CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării se întâlnește online, pentru o discuție despre problematica energiei inteligente și sustenabile, obiective naționale și modalități de implementare, dar și posibilități de finanțare europeană a proiectelor verzi.

Prin urmare, vă invităm Joi, 22 iulie 2021, începând cu ora 14.00la o nouă întâlnire a comunității CLCC în care, alături de specialiști în domeniu, vom aborda subiectul energiei inteligente și sustenabile.

Printre subiectele de discuție se numără: transpunerea obiectivelor europene în materie de protejare a mediului, reducere a poluării, eficientizare și securitate energetică, în strategia națională; modalități de implementare facilă a energiei inteligente și sustenabile – soluții interdisciplinare, inovații și posibilități de finanțare europeană pentru proiecte verzi.

The event is finished.

Data

iul. 22 2021
Expired!

Time

14:00 - 15:00

Etichete

OSC

Locație

Online
Platforma Discord
CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării

Organizator

CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării
Link Eveniment/Înregistrare

Speakeri