Festival of Marketing

Festivalul va reuni cele mai strălucite și mai inovatoare minți din domeniul marketingului și nu numai, pentru a vă oferi informații practice și inspirație pentru a vă ajuta să abordați cele mai imediate provocări din industrie și din cariera dumneavoastră.

Desfășurat pe parcursul a patru zile, acest eveniment virtual va fi o combinație de conținut de bune practici, dezbateri, ateliere de lucru și sesiuni interactive, care vor oferi învățare, dezvoltare și informații esențiale.

STIMULAREA CREȘTERII

Realizat de Marketing Week

Reflectând campania editorială din al patrulea trimestru a Marketing Week, vom reuni unii dintre cei mai proeminenți și respectați lideri de opinie din domeniul marketingului și branduri celebre pentru a evidenția cum arată binele și ce pot învăța marketerii din el.

Ziua 2:TENDINȚE

Vom oferi o perspectivă nouă asupra provocării de a identifica și de a satisface nevoile clienților pentru marketerii care planifică pentru viitor. Vom reuni experți, specialiști în marketing și lideri de opinie pentru a oferi o perspectivă asupra tendințelor economice, ale clienților și tehnologice care vor modela anul viitor și cum să le abordăm.

Ziua 3:LIVRAREA CLIENȚILOR

Realizat de Econsultancy

Fie că este vorba de a rezolva provocarea personalizării, de finalizarea căutării unor date mai semnificative, de alinierea indicatorilor companiei și ai clienților sau de inovația în materie de experiență, vom oferi o imagine completă pentru a vă servi mai bine clienții, dar și compania.

Ziua 4:CREATIVITATE ȘI COLABORARE

Realizat de Creative Review

Vom oferi informații și cele mai bune practici în ceea ce privește utilizarea soluțiilor creative, stimularea eficienței creativității și dezvoltarea unor relații mai productive cu partenerii. Se spune că creativitatea este un atu pentru mărcile de succes, vom explora ce pot face specialiștii în marketing pentru a încuraja, promova și exploata acest lucru.

 

  • Parteneri: Tealium, The Marketing Academy, Ekimetrics, YouGov, The Marketing Meetup, Brightcove

The event is finished.

Data

18 - 21 oct. 2021
Expired!

Time

08:00 - 18:00

Locație

Online
Platforma Discord
Link Eveniment/Înregistrare

Speakeri