Hack WPI 2022

Trebuie să știu să scriu coduri pentru a participa?
Nu trebuie să știți să codificați pentru a participa! Hack@WPI 2022 este deschis tuturor specializărilor STEM și încurajăm atât hack-urile software, cât și cele hardware. Acest lucru înseamnă că evenimentul nu este limitat doar la specializările CS sau la programatori – practic oricine poate participa.
Vor fi oferite hardware și instrumente?
Uneltele, hardware-ul și mașinile sunt disponibile pentru studenții WPI în Makerspace din Innovation Studio; studenții ar trebui să consulte makerspace.wpi.edu pentru mai multe detalii.

Participanții virtuali vor trebui să își găsească propriile unelte, hardware și mașini pe care să le utilizeze pentru hackathon.
Cât de mari pot fi echipele?
Echipele pot fi formate din 1 până la 5 persoane.
Ce se întâmplă dacă sunt un student WPI care locuiește în afara campusului și doresc să particip la eveniment peste noapte?
Locul de desfășurare va fi deschis pe timpul nopții, iar dușurile vor fi deschise în timpul orelor de funcționare a centrului de recreere.

De asemenea, vor fi oferite gustări, apă și alte băuturi răcoritoare pe tot parcursul evenimentului. Vom respecta, de asemenea, liniile directoare COVID-19 specifice alimentelor pentru a asigura siguranța tuturor.

  • Parteneri: State Street Corporation, WPI CS Department WPI Student Government

The event is finished.

Data

14 - 16 ian. 2022
Expired!

Time

08:00 - 18:00

Locație

Online
Platforma Discord
Major League Hacking

Organizator

Major League Hacking
Link Eveniment/Înregistrare