Hackathon Bitcoin SV

Cea de-a 4-a ediție a Hackathonului Bitcoin SV se va desfășura în întregime online în perioada 14 iunie – 26 iulie 2021. Înscrierile sunt deschise începând cu data de 16 mai și vor rămâne deschise până la încheierea rundei de codificare a concursului, pe 26 iulie, la ora 12:00 pm (GMT), când se vor încheia înscrierile pentru toate candidaturile.

Tema celui de-al 4-lea Hackathon Bitcoin SV este “aplicații peer-to-peer” – nu doar plăți, ci orice tip de aplicație care implică o interacțiune directă între participanții la rețeaua Bitcoin.

Participanții la Hackathon au sarcina de a valorifica serviciul SPV Channels lansat recent ca parte a aplicației lor pentru a facilita comunicarea în rețea, precum și de a interacționa cu rețeaua Bitcoin direct prin intermediul Merchant API (mAPI).

Pentru aplicațiile desktop, serviciul SPV Channels oferă o interfață REST simplă, în timp ce pentru aplicațiile mobile, sunt disponibile biblioteci de clienți mobili atât pentru dispozitivele Apple, cât și pentru cele Android.

Participanții se pot înscrie la Bitcoin SV Hackathon ca individ sau ca parte a unei echipe. Cu toate acestea, un participant nu poate face parte din mai mult de o înscriere. Acest lucru înseamnă că:

– un participant nu poate face parte din mai mult de o echipă.
– un participant nu poate fi o intrare individuală și, de asemenea, să facă parte dintr-o echipă.
– o echipă nu poate trimite mai mult de o prezentare de hack.
Dacă nu aveți o echipă, dar doriți să vă alăturați uneia, vizitați pagina Participanți de pe Devpost pentru a vedea alți utilizatori înregistrați care caută, de asemenea, coechipieri.

The event is finished.

Data

iun. 14 2021 - iul. 26 2021
Expired!

Time

08:00 - 18:00

Locație

Online
Platforma Discord
Bitcoin Association

Organizator

Bitcoin Association
Link Eveniment/Înregistrare