Hackathon NASA Space Apps Challenge

NASA Space Apps Challenge deschide înscrierile celei de-a zecea ediții a hackathonului care se va desfășura simultan, online, în perioada 2-3 octombrie, în patru orașe din România și în alte sute de locuri din întreaga lume. Tema evenimentului din acest an este ,,Puterea lui zece”, prin care NASA aniversează cele zece ediții desfășurate până acum, dedicate inovației, colaborării și comunității.

Pentru a marca a zecea ediție a celui mai mare hackathon din lume și a implica un număr și mai mare de comunități, anul acesta NASA Space Apps Challenge reunește în parteneriat zece agenții spațiale: ESA (Agenția Spațială Europeană), Agenția Japoneză de Explorare Aerospațială, Agenția Spațială Canadiană, Agenția Spațială Australiană, Agenția Spațială Braziliană, Comisia Națională pentru Activități Spațiale din Argentina, Agenția Spațială Paraguayană, Agenția Spațială Națională din Africa de Sud și Agenția Spațială Națională din Bahrain se vor alătura agenției NASA.

La NASA International Space Apps Challenge sunt invitați să participe oameni de știință, antreprenori, designeri, ingineri, pasionați de tehnologie, povestitori, producători, constructori etc. din întreaga lume. Timp de 48 de ore, aceștia vor accesa datele deschise ale NASA și vor lucra împreună pentru a găsi soluții ingenioase pentru probleme reale, de pe Pământ și din spațiu, pe care NASA le propune spre soluționare în această ediție a hackathonului. Proiectele depuse vor fi evaluate de experții agenției spațiale și vor fi selectați câștigătorii pentru cele zece premii globale.

 

The event is finished.

Tags: , ,

Data

oct. 02 - 03 2021
Expired!

Time

09:00 - 23:55

Locație

Online
Platforma Discord

Locație 2

Bucuresti, Iasi
Bucuresti, Iasi

Locație 3

Cluj-Napoca

Locație 4

Timișoara, România
Timișoara, România
ClujHub

Organizator

ClujHub

Alți organizatori

DiFine PR
DiFine PR
Romanian Tech Startups Association (ROTSA)
Romanian Tech Startups Association (ROTSA)
Link Eveniment/Înregistrare