Healthtech next generation by Fresh Blood

Inovația în sănătate este un domeniu complex, în care proiectele au nevoie de timp pentru a-și arăta rezultatele, în care este nevoie de pasiune, resurse, sprijin, dedicare. Totul porneste de la primul pas, de la decizia și curajul de a încerca să pui în aplicare o idee care să inoveze în domeniul sănătății.

Dacă ești pasionat de inovație, sănătate sau ai și o idee interesantă, vino să te inspiri de la cei care s-au făcut remarcați în 2021. Te rugăm să te înscrii aici: tinyurl.com/dem73kbe

Dacă ați câștigat o competiție de idei privind problemele din domeniul medical organizare în cadrul unui SAS (Societatea Antreprenorială Studențească) sau un Hackathon, între ianuarie – decembrie 2021, atunci sunteți echipa pe care o căutăm! Vă invităm la concursul care va desemna câștigătorul dintre câștigători! Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de înscriere online (tinyurl.com/3a8afttm) până la data de 6 decembrie 2021 și să prezinți încă o dată ideea cu care ai câștigat.

După înscrierea în concurs, prin completarea formularului de înscriere, echipele înscrise vor fi contactate de organizator pentru validare. Pentru a fii validată o echipă, aceasta trebuie să trimită prezentarea ideii cu care a câștigat un SAS/ Hackathon către organizator. Juriul analizează toate prezentările și alege echipele care intră în concurs.

Premiile oferite sunt:
Premiul I – abonament ZOOM Premium pentru 1 an, 2 ore de mentorat Fresh Blood
Premiul II – abonament ZOOM Premium pentru 3 luni, 2 ore de mentorat Fresh Blood.
Premiul III – abonament ZOOM Premium pentru 1 luna, 2 ore de mentorat Fresh Blood.

 • 00

  zile

 • 00

  ore

 • 00

  minute

 • 00

  secunde