Inovaliment – Târg Internațional de Invenții și Inovații din domeniul alimentar

Senatul Științific al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează o nouă ediție a Târgului Internațional de Invenții și Inovații din domeniul alimentar ”INOVALIMENT”. Evenimentul va avea loc online, în perioada 22-26 noiembrie 2021. Ca și la ediția I, participarea este gratuită.

Înscrierile se realizează prin completarea unui formular pe site-ul www.inovaliment.ro și au loc în perioada 1 aprilie – 31 august 2021.

Tema ediției a doua a Târgului Internațional de Invenții și Inovații din domeniul alimentar ”INOVALIMENT” este: ”Tehnologia alimentelor orientate spre creșterea calității vieții”.

Proiectele înscrise în cadrul târgului de invenții și inovații trebuie să se încadreze în una dintre următoarele teme de cercetare:

  • alimente optimizate pentru creșterea calității vieții (digestibilitate, reformularea produselor pentru reducerea excesului de sare, zahăr, grăsimi saturate, acizi grași trans, accesibilitate)
  • nutriție de precizie
  • tehnologii alimentare cu costuri reduse și valoare nutritivă ridicată
  • proteine ​​alternative
  • ingrediente inovatoare
  • alimente sustenabile.

În perioada târgului, vor avea loc conferințe tematice, cu înaltă valoare științifică, susținute de experți din domeniul medical și alimentar din România, dar și din afara țării.

The event is finished.

Data

22 - 26 nov. 2021
Expired!

Time

08:00 - 18:00

Locație

Online
Platforma Discord
Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României

Organizator

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României
Link Eveniment/Înregistrare