Întâlnire OSC – Îngrijirea sigură a mamelor și nou- născuților

Miercuri, 29 septembrie ne întâlnim la cea de-a 11-a ediție a dezbaterilor digitale Caspa.ro, pentru a marca Ziua Mondială a Siguranței Pacientului. Tema ediției din acest “Îngrijirea sigură a mamelor și nou- născuților” atrage atenția asupra riscurilor și greutăților la care sunt supuse mamele și nou-născuții la nivel mondial în momentul nașterii, povară accentuată și de pandemia mondială Covid – 19.

În fiecare an, începând din 2019, din inițiativa OMS – Organizația Mondială a Sănătății, celebrăm în 17 septembrie Ziua Mondială a Siguranței Pacientului. În fiecare an este selectată o nouă temă, pentru a atrage atenția asupra unei zone prioritare de siguranța pacienților.

Iar dacă privim cifrele de mai jos, înțelegem de ce îndemnul ““Acționează ACUM pentru o naștere sigură și decentă” este extrem de potrivit și urgent.

Participarea este GRATUITĂ și se realizează prin înscrierea pe platforma Caspa.RO, completând Formularul de participare de AICI.

Caspa.ro este platforma digitală a Comunității Asociațiilor de Pacienți din România, un proiect dezvoltat de Oameni și Companii din iunie 2015. Din septembrie 2017 comunitatea beneficiază de propria platformă digitală unde reunim proiectele, programele și toate inițiativele asociațiilor de pacienți.

The event is finished.

Data

sept. 29 2021
Expired!

Time

14:00 - 15:00

Locație

Online
Platforma Discord
Oameni și Companii

Organizator

Oameni și Companii
Link Eveniment/Înregistrare