Investiția în Bitcoin: Un flux de urmat sau o bulă de explodat?

Dacă aveți ambiția unui profesionist de top și vă gândiți să vă îmbunătățiți competențele economice, dacă doriți să fiți informat de o sursă autentică, atunci trebuie neapărat să veniți să ascultați acest webinar gratuit de ultimă oră.
Este o ocazie excelentă de a învăța ceva nou despre piețele financiare și chiar de a pune întrebări în direct de la un expert.
🔵Cunoașteți-vă instructorul
Profesorul Adam Zawadowski este șeful Departamentului de Economie și Afaceri al Universității Private CEU. Înainte de a se alătura CEU, a predat Finanțe la Boston University Questrom School of Business și a obținut un doctorat în economie la Princeton University.
Principalul său interes de cercetare se referă la fricțiunile financiare, alocarea atenției, lichiditatea, swap-urile pe riscul de credit și rețelele financiare.
🔵Cine este destinat acestui eveniment?
Recomandăm cu căldură webinarul dacă ești interesat să studiezi economie și/sau afaceri și vrei să guști senzația unei prelegeri la Universitatea Privată CEU.
Nu numai că puteți pune întrebări despre Bitcoin în sine, dar puteți afla mai multe despre studii, educație și aplicații.
🔵De ce CEU Private University?
Aflată în topul celor mai bune 100 de universități din lume în QS World University Rankings la o varietate de subiecte, CEU este cunoscută pentru excelența sa în predare și cercetare.

 

The event is finished.

Data

19 nov. 2021
Expired!

Time

18:30 - 20:00

Locație

Online
Platforma Discord
CEU Department of Economics and Business

Organizator

CEU Department of Economics and Business
Link Eveniment/Înregistrare

Speaker