Live Surgery&Robotic Dry Lab Training Workshop

Spitalul Clinic Pelican din Oradea, parte din rețeaua Medicover România, va găzdui pe 10 și 11 septembrie primul curs și workshop de Robotică în Urologie din țara noastră, cu participare națională și internațională: LIVE SURGERY&Robotic DRY LAB TRAINING.

Evenimentul, unic în România, beneficiază de prezența mai multor personalități marcante ale Europei din domeniul Chirurgiei Robotice în Urologie, cu care medicii români vor avea posibilitatea să interacționeze și să abordeze subiecte precum impactul major pe care îl are utilizarea cele mai avansate tehnologii din lume în tratamentul, recuperarea și vindecarea pacienților.

Intervențiile chirugicale asistate robotic vor fi transmise live în sala de conferințe a spitalului. Medici urologi din toată țara și rezidenți care s-au înregistrat în prealabil la curs vor interacționa în timp real, pe parcursul intervențiilor chirurgicale, cu experții în Chirurgie Robotică în Urologie, care vor realiza operațiile demonstrative. Participanții vor avea ocazia să se implice și într-o sesiune interactivă – Dry Lab și vor putea efectua exerciții pe modele de antrenament cu simulatorul, dar și cu robotul da Vinci X, pregătite de SofMedica.

  • Parteneri: Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, Facultatea de Medicină și Farmacie Oradea,Medicover România,Spitalul Clinic Pelican din Oradea,

The event is finished.

Data

sept. 10 - 11 2021
Expired!

Time

08:00 - 18:00

Locație

Oradea
ESUT

Organizator

ESUT
Link Eveniment/Înregistrare

Speakeri