Managementul multidisciplinar al patologiei oncologice – noutăți în diagnostic și tratament

Asociația OncoHelp derulează, în paralel cu activitatea sa zilnică destinată pacienților care i se adresează, o intensă activitate științifică, grație rolului său de spital universitar. Acestui rol i se adaugă preocuparea echipei OncoHelp pentru educația medicală continuă și pentru colaborarea științifică în beneficiul pacientului oncolo-gic, care sunt văzute ca o necesitate și în același timp o obligație profesională și etică.

Astfel, în perioada 26 – 28 noiembrie 2021 va avea loc, în organizarea Asociației OncoHelp, cea de-a VI-a ediție a conferinței “Managementul multidisciplinar al patologiei oncologice – noutăți în diagnostic și tratament” organizată în cadrul seriei de evenimente științifice “Zilele OncoHelp”. Având în vedere situația existentă generată de pandemie, evenimentul se va desfășura exclusiv on-line, participarea fiind posibilă doar pe bază de invitație.

Conferința, în cele trei zile de desfășurare, cuprinde atât prezentări academice cât și simpozioane dedicate diverselor specialități medicale. O noutate a acestei ediții o constituie organizarea unei secțiuni speciale dedicate domeniului hematologiei, unde participanții vor avea ocazia realizării unui schimb de cunoștințe pe temele majore din domeniu cu specialiști universitari și practicieni.

La această conferință participă medici specialiști și rezidenți oncologi, hematologi, radioterapeuți, radiologi și anatomopatologi din Regiunile Vest, Nord – Vest și Sud – Vest.

The event is finished.