MedTech Bootcamp

Faci parte dintr-un start-up incipient? Iată apoi șansa de a participa la BootCamp-ul MedTech. Obțineți o dovadă clară și validă a conceptului, astfel încât să vă puteți lansa afacerea pe o piață europeană.

În acest program online de cinci săptămâni, experți și mentori vă vor ajuta să vă înțelegeți și să vă rafinați proiectul, afacerea și planul financiar. Veți arunca o privire mai atentă asupra pieței și a concurenței dvs., primind ajutorul de care aveți nevoie pentru a înțelege mai bine reglementările privind dispozitivele medicale și modul în care acestea se aplică proiectului dumneavoastră. Și, cu o pregătire intensivă pe tot parcursul programului, vă veți perfecționa pitch-ul către investitori pentru a vă oferi cele mai mari șanse de succes.

Vă veți analiza concurența, veți identifica USP-urile și veți interacționa cu clienții vizați pentru a vă duce afacerea la nivelul următor. Veți avea ocazia să ieșiți acolo și să vă prezentați ideea către experți din toată Europa.

Căutăm echipe de doctoranzi, studenți absolvenți sau tineri profesioniști cu o idee de start-up în tehnologia medicală. Echipele ar trebui să includă cel puțin doi membri ai unui start-up de tehnologie medicală cu un „nivel de pregătire tehnologică” între 2 și 4.

The event is finished.

Tags: ,

Data

04 oct. 2021 - 15 nov. 2021
Expired!

Time

08:00 - 18:00

Organizator

EIT HEALTH
Link Eveniment/Înregistrare