Nutriția în pandemia COVID-19

Simpozionul Anual pentru Alimentație Sănătoasă este organizat sub egida Fundației pentru Alimentație Sănătoasă, fundație ce activează în Romania încă din 1999, având o experiență solidă în promovarea unei nutriții echilibrate și consultanță în domeniul alimentației și al bolilor determinate de aportul inadecvat de nutrienți.

Obiceiurile alimentare joacă un rol important în păstrarea unei sănătăți optime și în prevenția a numeroase afecțiuni. Alimentația dezechilibrată este una din cauzele creșterii numărului de persoane care suferă de afecțiuni cardiovasculare, de asemenea este unul dintre factorii apariției cancerului la nivelul aparatului digestiv, a problemelor legate de excesul de greutate și obezitate, precum și a creșterii incidenței diabetului.

Simpozionul Anual al FPAS va fi structurat pe parcursul a două zile de dezbateri tematice, în cadrul căruia se vor organiza sesiuni care vor avea ca subiecte teme de prevenție, dar  și de tratament în bolile asociate nutriției dezechilibrate, sănătatea prin alimentație fiind un subiect de mare interes în contextul pandemiei COVID-19.

Evenimentul este dedicat profesioniștilor din domeniul medical și vizează dezvoltarea educației medicale continue în relație cu rolul pe care alimentația sănătoasă îl are în menținerea unei stari de sănătate optime, în prevenirea instalării diferitelor afecțiuni, precum și în controlul acestora.

Conferinta va fi creditata cu puncte EMC si puncte EFC.

The event is finished.

Data

17 - 18 nov. 2021
Expired!

Time

12:00 - 18:00

Locație

Online
Platforma Discord
Fundația pentru Alimentație Sănătoasă

Organizator

Fundația pentru Alimentație Sănătoasă
Link Eveniment/Înregistrare

Speakeri