OSC – GlobalHRManager: Inovația în recrutarea digitală

Departamentul de HR reprezintă piesa fundamentală pe care se construiește viitorul unei companii. Oamenii sunt cei care inovează și creează valoare prin abilitățile și aptitudinile lor. Alegerea persoanelor potrivite pentru fiecare post în parte poate fi o adevărată provocare, mai ales în contextul actual al digitalizării accentuate, unde interviurile de angajare susținute online reprezintă o metodă tot mai utilizată. Tehnologiile oferă  soluții și instrumente diversificate pentru a gestiona, angaja și optimiza forța de muncă.

În acest context, comunitatea OSC – GlobalHRManager propune o nouă întâlnire în cadrul căreia specialiștii în resurse umane vor discuta principalele provocări în recrutarea digitală cât și soluțiile inovatoare pe care le avem la îndemână pentru a descoperi potențialul candidaților. Mihai Cepoi, CEO & fondator al Jobful, ne va povesti despre cum să administrăm procesul de recrutare prin gamification.

Comunitatea OSC-HRManager este activă din 2017,  an în care Oameni și Companii a demarat un program de comunicare și interacțiuni directe cu managerii de HR din toate domeniile de activitate. Din 2021, este disponibilă platforma digitală dedicată acestei comunități, www.globalhrmanager.ro. Membrii comunității pot utiliza platforma pentru informare și documentare, dar și pentru promovarea brandurilor, companiilor și oamenilor din industrie. Comunitatea a fost dezvoltată cu sprijinul Rețelei Private de Sănătate – Regina Maria.

The event is finished.

Data

sept. 28 2021
Expired!

Time

16:00 - 17:00

Etichete

OSC

Locație

Online
Platforma Discord
Oameni și Companii

Organizator

Oameni și Companii
Link Eveniment/Înregistrare

Speaker