Rocket Bike Fest ediția 10

Pe 25 septembrie, în Pădurea Cernica se ia startul la ediția aniversară a evenimentului Rocket Bike Fest – o competiție de ciclism cross-country pentru întreaga familie. Iubitorii de distracție pe două roți vor petrece o zi în aer liber, cu trasee pentru toate categoriile de vârstă și de dificultate, cu multe surprize, jocuri, concursuri și premii, în cadrul unui eveniment organizat de Asociația Help Autism cu sprijinul Tema Energy, Decathlon și Noriel, în beneficiul adolescenților cu minți aparte care fac terapie în centrele Help Home.

Alături de competiția sportivă, Rocket Bike Fest rămâne un eveniment caritabil: toate fondurile colectate din taxa de înscriere vor merge către susținerea proiectului Help Home – un spațiu în care adolescenții cu autism învață să fie autonomi și independenți.

Înscrierile la eveniment se fac completând formularul de înregistrare.

  • Parteneri: Synevo, Business Garden Bucharest, Autonom, Alpin 57 Lux, Farmec, MTB Academy, Western Ranch, Serviciul de Ambulanță București Ilfov, Crucea Roșie, Romsilva, Itsy Bitsy, Rock FM și FreeRider
  • Telefon contact: 40766591179

The event is finished.

Tags:

Data

sept. 25 2021
Expired!

Time

08:00 - 18:00

Locație

Pădurea Cernica

Organizator

Rochet Bike

Alți organizatori

Help Autism
Help Autism
Link Eveniment/Înregistrare