Sales and Marketing Alignment Friday Forum

  • Data: 9 octombrie 2020, 6:30 PM
  • Sesiuni: 3 prezentări de la experți de top din industrie
  • Durata: 45 minute per sesiune
  • Tema: generarea cererii, management, strategie de marketing

1. Este timpul pentru reformare … deoarece conținutul sau programele de advocacy prin angajați nu funcționează

Clienții s-au mutat în online anul acesta. Ai răspuns prin îmbunătățirea conținutului și prin crearea unui program de advocacy pentru ca toată lumea să partajeze conținut. Crezi că ai creat cele mai bune postări, ai folosit hashtagurile perfecte și ai adăugat cele mai bune emoji-uri, astfel încât toți angajații să le distribuie. Dar programul nu a funcționat. Nu ai generat mai mult trafic pe site, angajații din vânzări nu distribuie conținutul. Ai nevoie de transformare. Acum.

2. Alinierea vânzărilor și a marketingului pentru creșterea veniturilor

Ce diferențiază echipele câștigătoare? Membrii echipei și o strategie unificată pentru succes. Doar atunci când echipele de vânzări și marketing funcționează ca un întreg, poți îmbunătăți performanța echipei de venituri și poți dezvoltați afacerea. Totul începe de la colaborare, date unificate și strategia corectă de management al clienților potențiali.

3.Un Playbook pentru construirea unei conducte de vânzări previzibile

Ce este necesar pentru a crea experiențe pozitive durabile care, la rândul lor, să creeze clienți fideli pe termen lung? O conductă previzibilă și un buy-in intern atât de marketing, cât și de vânzări. De la clienți ideali la comitete de cumpărare; de la valorile exprimate în mesaje la strategia de conținut; de la planificarea campaniei la măsurarea rezultatelor … vom împărtăși ceea ce este necesar pentru a construi conducte previzibile ca parte a ADN-ului organizației tale.

The event is finished.

Data

oct. 09 2020
Expired!

Time

18:30 - 20:45
Categorii

Organizator

MarketingProfs
Link Eveniment/Înregistrare