Sănătos și în pandemie

Peste 200 de virusuri sunt responsabile de episoadele de răceală și gripă la copii, mai dese la început de sezon rece. Asociația SAMAS te invită la Conferința ”Sănătos și în pandemie”, să afli de la specialiști cum să susții imunitatea copilului la intrarea în colectivitate.

Evenimentul este organizat în cadrul programului Sănătos de mic, dezvoltat de Asociația SAMAS și este susținut de compania STADA România, prin brandurile ViruProtect STADA și Minimarțieni.

Riscul de răceală sau gripă este mai mare atunci când copiii intră în colectivitate și „fac schimb” de bacterii și virusuri. În plus, unele virusuri, precum cele din familia Rhinovirusurilor, care sunt vinovate pentru răceli, se reproduc mai bine la temperaturi mai scăzute. Copiii preșcolari pot avea până la 8-10 episoade de răceală pe an, fapt considerat normal de către specialiști și care ajută la antrenarea sistemului imunitar. Pe măsură ce ei cresc, iar organismul este mai bine pregătit să facă față virusurilor și bacteriilor, numărul episoadelor de răceală și gripă scade.

Sănătos și în pandemie este transmis live, pe pagina de facebook Sanatos de mic – Nutritia Prescolarului.

  • Parteneri: STADA, ViruProtect, Minimarțieni

The event is finished.

Data

09 sept. 2021
Expired!

Time

11:00 - 13:00

Locație

Online
Platforma Discord
Asociația SAMAS

Organizator

Asociația SAMAS
Link Eveniment/Înregistrare

Speakeri