Școala de Vară în Podiatrie 2021

Asociația de Podiatrie vă invită la cea de-a patra ediție a Școlii de Vară în Podiatrie ce va avea loc în perioada 23-24 iulie 2021, în format online.

Această manifestare științifică se adresează profesioniștilor din domeniul medical (medici, asistenți medicali și fiziokinetoterapeuți) care se ocupă de îngrijirea persoanelor cu probleme de picior în general și, în special, a persoanelor cu diabet zaharat.

Pe parcursul evenimentului, participanții vor avea șansa să ia contact și să schimbe experiențe și bune practici cu personalități de renume la nivel internațional specializate în podiatrie și în picior diabetic, precum și lideri de opinie din România.

Evenimentul urmărește un program științific de înaltă calitate și cuprinde conferințe urmate de paneluri de discuții, precum și prezentări de caz dedicate diverselor patologii de la nivelul piciorului. Printre subiectele abordate se vor afla noțiuni de biomecanică a piciorului, îngrijirea plăgilor, examinarea piciorului diabetic, analiza încălțămintei, analiza mersului și managementul neuropatiei diabetice.

Evenimentul dorește să sublinieze atat importanța podiatrului, ca specialist în îngrijirea piciorului în general, cât și ca membru al echipei multidisciplinare în managementul piciorului diabetic.

Managementul evenimentul este asigurat de către Sănătatea Press Group.

Despre Asociația de Podiatrie:

Asociația de Podiatrie își propune promovarea profesiei de podiatru și dezvoltarea podiatriei în România, alături de informarea și educarea în domeniul îngrijirii medicale a picioarelor, în randul populației generale și, în special, în rândul persoanelor cu diabet.

The event is finished.

Data

23 - 24 iul. 2021
Expired!

Time

08:00 - 18:00
Categorii
Asociatia de Podiatrie

Organizator

Asociatia de Podiatrie
Website
https://www.podiatrie.ro/
Link Eveniment/Înregistrare