Simpozionul național ,,Boala ficatului gras nonalcoolic”

Tema principală a Conferinței: Boala Ficatului Gras Nonalcoolic, factor de risc și vector în deteriorarea calității vieții.

Simpozionul pune accent pe rolul medicului de a trata, dar și de a preveni și a pune un diagnostic cât mai precoce al acestei boli, ținând cont de prevalența foarte mare a acestei afecțiuni în populația generală. De aceea, sunt trecute în revistă toate subiectele de interes teoretic, dar mai ales practic, legate de BFGNA, cu ajutorul unor hepatologi cu experienţă vastă în practica clinică.

Participanții vor primi CADOU ediția tipărită a Suplimentului Științific al Romanian Medical Journal – Boala Ficatului Gras Non-alcoolic [ click ].

Pentru a veni în sprijinul numeroaselor solicitări de participare fizică la ediţia inaugurală a Simpozionului Naţional BGFNA, Consiliul Ştiinţific al Simpozionului a decis schimbarea perioadei de desfăşurare pentru 23-24 septembrie 2021, beneficiind de generoasa găzduire a Amfiteatrului I.H.R. al Academiei Române, dând astfel posibilitatea medicilor care doresc să participe să fie prezenţi fizic la lucrări (în limita a 180 de locuri).

Totodată, Simpozionul Naţional BGFNA va fi transmis LIVE, pe cea mai bună platformă de evenimente online, special creată pentru acest eveniment, şi pentru participanţii din ţară sau care nu pot fi prezenţi fizic.

Desfășurare: Prezență fizică și online 

Loc: Amfiteatrul I.H.R. – Academia Română, București

  • Parteneri: Societatea Română de Gastroenterologie și Hepatologie, Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, Societatea Română de Medicină Internă

The event is finished.

Data

sept. 24 - 25 2021
Expired!

Time

08:00 - 18:00

Locație

Bucuresti
Amfiteatrul Spitalului Coltea

Locație 2

Online
Platforma Discord

Organizator

Academia de Științe Medicale

Alți organizatori

Asociația Medicală Română
Societatea Academică de Medicina Familiei
Link Eveniment/Înregistrare

Speakeri