StarHacks

StarHacks este o organizație internațională non-profit care se străduiește să creeze egalitate de  gen în domeniul informaticii, eliminând stereotipul despre ce înseamnă să fii programator, cu un hackathon la rând. În fiecare an, StarHacks găzduiește un hackathon virtual anual, exclusiv feminin și nonbinar, pentru programatori de liceu și universitari din toate mediile de programare.

După prima noastră iterație cu peste 800 de înscriși și 36 de ore de hacking, StarHacks este mândru să găzduiască al doilea hackathon, StarHacks II, sâmbătă și duminică, 22-23 ianuarie 2022, cu ateliere de lucru premergătoare evenimentului, axate pe începători, sâmbătă, 7 ianuarie și sâmbătă, 15 ianuarie.

Pentru cel de-al doilea an, suntem #BuildingBridges: depășirea diviziunilor, aventurarea pe un teritoriu necunoscut, găsirea unității în timp ce pionierăm în noua frontieră. Prin intermediul codului și al comunității, misiunea noastră principală este de a crea un mediu în care cei mai străluciți gânditori din lume să se împuternicească și să fie împuterniciți, construind podul către un viitor mai incluziv – și ne-ar plăcea să faceți parte din el.

 • Parteneri: GitHub, Outschool
 • Mentori:

  Ifueko Igbinedion

  Ifueko is currently pursuring a PhD in EECS from MIT.

  Serena Huynh

  Serena is a second-year student at the University of Southern California, majoring in Computer Science. She has previously interned at AT&T on the Chief Technology and Information Team to work on Mobile App Development.

  Gloria Chang

  Gloria is an undergraduate at the University of Southern California studying Computer Science with interests in journalism and sustainability.

  Fatima Taj

  Fatima Taj, is a Software Engineer at Yelp. She did her undergraduate from the University of Waterloo, Canada and after graduating, she worked as a Software Developer at DRW.

   

   

 • 00

  zile

 • 00

  ore

 • 00

  minute

 • 00

  secunde

Data

22 - 23 ian. 2022

Time

08:00 - 18:00

Locație

Online
Platforma Discord
Major League Hacking

Organizator

Major League Hacking
Link Eveniment/Înregistrare

Speakeri