Summitul european privind cancerul 2021

Așteptăm cu nerăbdare Summitul european privind cancerul din acest an, care se va concentra pe cele mai importante subiecte din domeniul cancerului, pentru o discuție amplă. Reunim experți de frunte în oncologie, avocați ai pacienților, politicieni și factori de decizie pentru a discuta principalele probleme care au impact asupra politicii în domeniul cancerului, în beneficiul pacienților cu cancer, al profesioniștilor din domeniul sănătății și al tuturor oamenilor din Europa.

Summit-ul din acest an va fi găzduit atât la Bruxelles, cât și în mod virtual, sub forma unui eveniment hibrid. Îi invităm pe toți cei interesați să participe la Summitul European al Cancerului 2021 să se înregistreze aici. Vă rugăm să rețineți că în acest an vom menține taxele de înregistrare la tarifele virtuale, inclusiv pentru delegații care aleg să participe la Summit în persoană.

  • Parteneri: EFPIA,WONDR MEDICAL,ECANCER,COMMUNITY 365 OF THE EUROPEAN CANCER ORGANISATION,PATIENT ADVOCACY GROUPS OF THE EUROPEAN CANCER ORGANISATION,CANCER WORLD, TOUCHONCOLOGY, JOURNAL OF CANCER POLICY,
  • Telefon contact: 3227750200

The event is finished.

Data

17 - 18 nov. 2021
Expired!

Time

09:00 - 18:15

Locație

Online
Platforma Discord

Locație 2

Bruxelles
European Cancer Organization

Organizator

European Cancer Organization
Link Eveniment/Înregistrare

Speakeri