Tech Recalibration

Tech Recalibration, ultimul eveniment din seria Virtualized din acest an este dedicat atât factorilor de decizie dintr-o companie, precum CEO / General Manager, COO / Operations Director, antreprenorilor din IT& tech, dar, mai ales, profesioniștilor din domeniul resurselor umane: HR Manager / HR Director, HR – Recruitment Professionals, HR – Training Professionals & Organizational Development, HR Learning & Development, HR Professional, indiferent de domeniul de business.

Pornind de la schimbările majore de stil de lucru și comunicare internă impuse anul trecut de pandemia Covid-19, conferințele vor aborda subiecte de actualitate despre modul în care trebuie să utilizăm în continuare tehnologia și digitalizarea pentru a optimiza forța de muncă, procesele de lucru în echipă, și, cel mai important, cum să avem grijă de bunăstarea angajaților.

Evenimentul se concentrează pe un singur track care va avea patru discursuri principale susținute de vorbitori internaționali, un panel industrial și alte trei sesiuni demonstrative. Inspirate de situația actuală a pandemiei globale și de noul stil de lucru, temele conferinței sunt Învățarea ca motor al succesului în afaceri și Angajații simt mai puțină loialitate față de companii atunci când lucrează de acasă.

În cadrul panelurilor, experți de top în resurse umane vor dezbate subiecte actuale precum: cum putem folosi digitalizarea și tehnologia pentru a optimiza forța de muncă și procesul de lucru și, cel mai important, cum să avem grijă de bunăstarea angajaților noștri, în conformitate cu schimbările globale de anul trecut.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

  • Parteneri: Spark One Data, ESET, paloalto,INTERNATIONAL CYBER THREAT TASK FORCE

The event is finished.

Data

sept. 30 2021
Expired!

Time

11:00 - 16:30

Locație

Online
Platforma Discord
virtualized.

Organizator

virtualized.
Link Eveniment/Înregistrare

Speaker