Techcelerator – Match Scale Match #3

Techcelerator, cel mai activ accelerator din România pentru start-up-uri de tehnologie, lansează a treia ediție a Scale Match, prima platformă regională de matchmaking care facilitează accesul start-up-urilor de tehnologie la finanțare și la parteneri strategici. Pentru evenimentul care va avea loc online pe 28-29 septembrie vor fi selectate 30 – 40 de echipe.

Companiile se pot înscrie până pe 22 septembrie pe platforma F6SLa eveniment vor fi analizate punctele forte ale produsului și ale echipei, oportunitățile identificate, obiectivele de investiții și de parteneriat aferente.

Programul se adresează companiilor tip start-up și scale-up din 16 țări: România, Bulgaria, Slovenia, Georgia, Armenia, Turcia, Albania, Bosnia și Herțegovina, Croația, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Serbia, Macedonia de Est și Tracia, Moldova și Turcia.

Toate aplicațiile primite pentru Scale Match vor fi luate în considerare și pentru celelalte programe și activități organizate de Techcelerator în decursul anului

The event is finished.

Tags: , , , ,

Data

sept. 28 - 29 2021
Expired!

Time

08:00 - 18:00

Locație

Online
Platforma Discord
Techcelerator

Organizator

Techcelerator
Link Eveniment/Înregistrare