Transformarea în carieră – o perspectivă neuroștiințifică

Creierul este unic responsabil de direcția noastră în viață și în carieră. Acesta poate fi privit ca pe o cârmă imensă a destinului, unde apa este substituită de miile de decizii pe care trebuie să le luăm zilnic – în carieră, în atitudine, în sentimente, în viață.
Cu cât ne îndepărtăm de confortabil și deciziile cresc în impact, cu atât trebuie să rotim cârma mai tare stânga-dreapta, și avem nevoie de mai multă forță și determinare.
La Academia Devmind, avem onoarea să lucrăm cu acei tineri extraordinari care găsesc forța de a roti cârma destinului la 180 grade pentru a începe o nouă carieră de la zero în programare, după ani de facultate sau deseori ani buni de experiență într-un cu totul alt domeniu.
Pe 14 decembrie de la 16:15, vom fi alături de eroul care a adus neuroștiința în viețile noastre – Paul Olteanu de la Mindarchitect.ro și vom descifra împreună tainele creierului.
Cum găsim acea forță de transformare a carierei, după ani de zile în care cârma carierei a indicat o singură direcție, cum ne putem pregăti din punct de vedere neuroștiințific pentru un asemenea pas imens, ce ne înfrânează și ce ne dă elan în probabil cea mai mare schimbare din viață, la ce primejdii ne putem aștepta pe parcurs și cum rămânem angrenați în realizarea obiectivul final – indiferent de cât de măreț sau distant este.

The event is finished.

Data

14 dec. 2021
Expired!

Time

16:15 - 18:00

Locație

Online
Platforma Discord
Devmind

Organizator

Devmind
Link Eveniment/Înregistrare