Vaccinarea împotriva Covid-19 în diabet

Joi, 25 noiembrie, ne revedem la o nouă întâlnire Ora Pacientului RoDiabet, pentru a discuta despre vaccinarea împotriva Covid -19 la persoanele cu diabet. Vom afla de la specialiști care sunt diferențele între diferitele tipuri de vaccin și dacă există un anumit vaccin recomandat persoanelor cu diabet,  cum ar trebui să te pregătești pentru vaccinare și ce reacții adverse pot să apară sau dacă există și persoane cu diabet care au interdicție la vaccinare.

Pandemia covid-19 continuă cu putere și în această toamnă, iar persoanele cu diabet sunt extrem de vulnerabile la infecția cu SARS-COV-2 și au un risc crescut de a dezvolta forme severe de boală. În aceste condiții, vaccinarea rămâne cea mai utilă armă în lupta cu pandemia. Te așteptăm la Ora Pacientului pentru a afla de la specialiști tot ce te interesează despre VACCINAREA împotriva COVID-19 la persoanele cu DIABET!

Vor conduce discuțiile moderatorii întâlnirilor noastre lunare Ora Pacientului RoDiabet, Conf. dr. Anca Pantea Stoian și psiholog Cristina Petruț.

Webinarul are loc pe platforma Zoom și va fi transmis live pe pagina de Facebook RoDiabet.

The event is finished.

Data

25 nov. 2021
Expired!

Time

18:00 - 19:00

Etichete

OSC

Locație

Online
Platforma Discord
Oameni și Companii

Organizator

Oameni și Companii
Link Eveniment/Înregistrare

Speakeri