Webinar: Cum să stabilești strategia de vânzări potrivită pentru un startup

O bună strategie de vânzări este unul dintre cele mai importante aspecte pentru a obține succesul unui startup. Având o strategie de vânzări potrivită si un plan bine definit vă va ajuta să obțineți o creștere substanțială a veniturilor pe termen lung.

Pe 11 octombrie, EU-Startups găzduiește un webinar gratuit despre “Cum să stabilești strategia de vânzări potrivită pentru un startup”, în colaborare cu Freshworks. Aceasta este o ocazie excelentă pentru fondatorii de startup-uri și pentru toți cei interesați să învețe cum să configureze o strategie de vânzări câștigătoare și să obțină informații valoroase de la experții din acest domeniu.

Webinarul de o oră va găzdui o discuție cu Simon Johnson (General Manager, Sales Leader & CX Expert – Freshworks UK & Ireland) și Taran Hughes (Startup Sales & Performance Coach, și Fondator – The Conscious Sale – Sales Accelerators for Startups), și va fi moderat de Thomas Ohr (Fondator & CEO al EU-Startups).

Înscrieți-vă acum la webinarul exclusiv pentru a obține informații despre strategia perfectă de vânzări de la un Startup Sales & Performance Coach cu experiență în vânzări și performanță și de la liderul de vânzări al Freshworks și pentru a avea ocazia de a solicita credite gratuite și alte beneficii prin programul Freshworks for Startups.

 

The event is finished.

Data

11 oct. 2021
Expired!

Time

15:00 - 16:00

Locație

Online
Platforma Discord
EU-Startups

Organizator

EU-Startups

Alți organizatori

Freshworks
Freshworks
Link Eveniment/Înregistrare

Speakeri