Workshop de comunicare cu medicul pentru pacientele cu cancer de sân

Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România vă invită să vă înscrieți la workshopul de comunicare cu medicul dedicat pacientelor cu cancer de sân în data de 21 decembrie, ora 18.00. Workshopul va avea loc online pe platforma Zoom.

Ne propunem să discutăm despre aspecte simple dar importante cum ar fi: ce să îl întreb pe medic? Ce să nu îl întreb? Se va supăra sau nu? Ce pot face pentru a înțelege mai bine afecțiunea și ce am de făcut? Cum pot să eficientizez discuția și să aflu mai multe?

Totodată, ne dorim să împărtășim între participante experiențele avute, să aflăm ce putem învăța din ele și cum le putem îmbunătăți data viitoare. Una dintre cele mai mari îngrijorări este Va recidiva cancerul? Ne dorim să discutăm și despre acest aspect.

Vom trece în revistă și alte surse de informare pentru cancer și vom discuta și despre importanța psihologului în călătoria pacientei cu cancer de sân.

Workshopul își propune să ofere o perspectivă completă asupra comunicării cu medicul și este organizat în cadrul campaniei ”Ce are ea? Ce au ele în comun?”.

The event is finished.

Data

21 dec. 2021
Expired!

Time

20:00 - 21:00

Locație

Online
Platforma Discord
Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România

Organizator

Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România
Link Eveniment/Înregistrare