World of Digital Autumn 2021

Ediţia aceasta vine, de asemenea, cu o abordare 360 a mediului digital. Începem cu o incursiune în istoria digitalului, povestim ulterior despre cât de importantă este strategia în mediul online şi mai ales, implementarea ei conform planului şi cum jonglăm cu ale noastre cuvinte, astfel încât privitorul să pună pauză la scroll. Întotdeauna poveştile de succes ne vor inspira, aşadar vom povesti şi despre ce înseamnă să creezi conţinut educativ sau cum să îţi găseşti nişa şi să rămâi focusat pe ea.

Influencer Marketing este în continuă creştere, prin urmare nevoia de automatizare a procesului vine natural. Vom discuta despre cum putem face asta dar şi cum putem promova cu real succes un magazin online. Ne plac podcast-urile, iar dacă te gândeşti să şi realizezi unul, atunci este bine să ştii care sunt provocările şi principiile pe care se construieşte un produs de succes. În această notă, ajută şi expunerea unei campanii de succes a unui brand, de unde te poţi inspira pentru acţiuni aplicabile produsului/business-ul tău. Şi desigur, pe final de an dar început de planificare pentru următorul, prezentăm şi care sunt noutăţile şi trendurile în 2022.

Evenimentul este transmis #LIVE cu sprijinul TheLIVE.agency, din spatiul Marcom Hub – showroom de tehnologie și pop-up events, concept pentru industriile creative. World of digital este un concept marca Creative Energy Corner!

The event is finished.

Data

25 - 26 oct. 2021
Expired!

Time

11:00 - 14:00

Locație

Online
Platforma Discord
Link Eveniment/Înregistrare