EventsMax.ro: evenimente business în săptămâna 16 – 22 octombrie

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente business.

Ziarul Financiar şi Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) vă invită pe 16 octombrie la cea de-a 8-a ediţie a conferinţei NNDKP Legal & Tax. Ca în fiecare an, conferinţa îşi propune să analizeze principalele aspecte juridice şi fiscale pe care companiile din România trebuie să le aibă în vedere pe final de an şi pentru perioada următoare.

Pe 17 octombrie, încercăm să aflăm, la ZF Branduri românești, cât valorează brandul de ţară al României, pe ce se bazează şi care sunt atuurile economiei locale? Din ce produs îşi poate face România un brand de ţară?

Membrii AmCham România participă pe 17 octombrie la un workshop de comunicare pentru lideri oferit de Valoria Business Solutions.

Tot pe 17 octombrie Business Women Forum Romania organizează un workshop cu tema Negotiation, the key to success.

Pentru prima dată într-un eveniment B2B, Biz integrează know-how-ul și lecțiile campionilor din sport cu expertiza managerilor și antreprenorilor de success oferind un nou concept de eveniment: Bizness League. Pe 18 octombrie, participanții la Bizness League vor afla de la sportivi recunoscuți și de la manageri de succes despre cum principiile învățate din sport pot fi aplicate cu succes în mediul corporativ.

Meet&Learn este un eveniment exclusiv pentru membrele Asociației Mamprenoare Cluj-Napoca și a invitatelor lor. Pe 18 octombrie, antreprenoarele se familiarizează cu tehnologiile AI disponibile oricărui mic antreprenor la Meet&Learn AI in Antreprenoriat.

Pe 19 octombrie 2023, specialiștii în HR schimbă idei în cadrul conferinței ”MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices”, ce se va desfășura la Hotel Ramada.

Crearea unei „România 4.0” ar fi o întreprindere semnificativă și cuprinzătoare, încorporând progrese în tehnologie și infrastructură digitală, precum și schimbări de politică și schimbări în educație. Află mai multe info despre strategii macro și oportunități la Factory 4.0, pe 19 octombrie.

Tot pe 19 octombrie se lansează filiala Sibiu a Romanian Business Leaders.

Clubul Fondatorilor Iași vă invită la seria lunară de întâlniri de prezentare a celor mai bune practici și poveștile de succes ale startup-urilor locale care se extind la nivel global. Tema lunii octombrie este About Stellar Fuckups și are loc pe 19 octombrie la Fab Lab.

În această ediție, ne prezentăm alături de Marius Ursache Co-fondatorul și CEO @Qualibro.ai & @Metabeta și Cristian Graunte, Co-fondator și Manager de produs Infinite Loop Studio și fondator Heroic.Team & People of Tech.

Climate Change Summit este un eveniment de amploare în România și ECE dedicat soluțiilor pentru provocările legate de schimbările climatice cu care ne confruntăm astăzi și mâine. Summit-ul are loc pe fondul schimbărilor geopolitice și geoeconomice într-un punct de inflexiune al modului în care societățile privesc viitorul dorit. Cea de-a 2-a ediție a Summit-ului are loc pe 19/20 octombrie 2023 la București, implicând sute de participanți și vorbitori în conversații despre soluțiile pentru schimbările climatice, oportunitățile economiei verzi și acțiunile climatice.

DigiCon este singura Conferință de inovare în marketing din România dedicată exclusiv profesioniștilor și antreprenorilor de nivel C din Europa de Est și va avea loc pe 20 octombrie, la București.

Cele 6 echipe finaliste ale InnovX-BCR Investors Bootcamp vor prezenta la AmCham România, pe 20 octombrie, pentru a atrage potențiali membri ai consiliului de administrație.

Pe 22 octombrie, poți afla povestea de succes a unuia dintre cele mai îndrăgite branduri românești și să faci networking de calitate cu oameni de business, la un pahar de vin, la Business Brunch | Francizarea – Din povestea 5 To Go.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .

Activități similare