EventsMax.ro: evenimente business în săptămâna 18 – 24 septembrie

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente business.

Forumul pieței de capital abordează, pe 18 septembrie, teme ca: dezvoltarea pieței de capital, după IPO-ul Hidroelectrica; perspectiva promovării Bursei de Valori București la statutul de piață emergentă de către MSCI; perspective pentru noile IPO-uri ale companiilor private sau de stat; educația financiară a publicului din România; reglementări pentru criptomonede și Forex.

Forbes CEE Forum este singurul eveniment anual regional organizat în România din 2014, care aduce laolaltă editori din rețeaua Forbes din CEE și EMEA, precum și lideri și personalități internaționale din lumea politică, financiară și de afaceri de pretutindeni. Lideri internaționali din domeniile politic, financiar și de afaceri vor participa la dezbaterile din cadrul evenimentului FORBES CEE FORUM 2023, în perioada 19 – 21 septembrie, la București.

Revista Biz invită pe scenă femei extraordinare, care ne vor împărtăși poveștile lor, pentru a inspira și alți lideri de sex feminin să exploreze, să îndrăznească și să își găsească direcția potrivită. Totul se petrece pe 20 septembrie, la Extraordinary Women.

AmCham România este încântată să anunțe ediția 2023 a cocktailului anual Back to Business Networking, pe 20 septembrie 2023, între orele 18:30 și 20:30, la Hotel Radisson Blu, Sharkia Garden. Recepția din grădină din acest an va reuni lideri și profesioniști din comunitatea de afaceri, partenerii de la Ambasada Statelor Unite în România și invitați speciali din statul New Mexico, pentru o seară de networking relaxat și conversație prietenoasă.

Pe 20 septembrie 2023, BusinessMark revine la București cu un nou eveniment dedicat directorilor financiari. În cadrul celei de-a IX-a ediții CFO Conference, se discută cu specialiști din domeniu despre cum reușesc directorii financiari să crească reziliența companiilor și să gestioneze scenariile de risc, într-un mediu volatil, dominat de blocaje la nivel de supply chain, costuri ridicate, inflație, creștere a dobânzilor, instabilitate regională.

Conferința regională RBL Mureș este momentul în care comunitatea de business din regiune se reunește pentru a crea împreună schimbarea și pentru a afla care sunt informațiile relevante pentru businessurile pe care le conduc în această perioadă. Pe 20 septembrie, la Emerald Ballroom.

Organizația Femeilor Antreprenor din cadrul UGIR organizează la Cluj, în data de 20 septembrie 2023, începând cu ora 09:30 o nouă conferință regională cu tema: Despre fondurile nerambursabile, investiții și competențe digitale – Regiunea Nord-Vest.

În septembrie, sărbătorim femeile de afaceri, în special pe cele care au obținut un succes remarcabil. Anul acesta marchează cea de-a 8-a ediție specială, unde Business Women Forum România a invitat membrii selectați care au participat la primul eveniment BWFR în 2015! Aflați toate detaliile pe 20 septembrie, la She did it 2023.

Joi, 21 septembrie, începând cu ora 15.00, are loc o nouă întâlnire a Comunității CELF – Centrul de Excelență în Litigii Fiscale. Invitații vor explora aspecte semnificative și de actualitate legate de Transfer Pricing (TP). Acest eveniment reprezintă o oportunitate unică pentru a discuta și analiza subiecte de mare relevanță, cum ar fi inspecția fiscală – abordări ale autorităților fiscale, teme de control, spețe tehnice, aspecte procedurale privind dosarul prețurilor de transfer; ajustări voluntare de prețuri de transfer și ajustări secundare; MAP; practica instanțelor de judecată în materia prețurilor de transfer.

Wall-street.ro organizează, pe 21 și 22 septembrie, evenimentul „ecomTEAM 2023 – Is your online shop ready to go global?”, ediție ce se va concentra pe extinderea la nivel internațional a magazinelor online românești, dar și pe dezvoltarea cât mai accelerată a acestora la nivel local. Președintele și cofondatorul Ecommerce Europe, Wijnand Jongen, sau Filip Susfal, Business Development Specialist Allegro, sunt printre speakerii de top confirmați la ediția din acest an, ce se va desfășura la Qosmo Hotel din Brașov.

Moldova Agricolă Expo 2023 – Târg de agricultură dedicat fermierilor din zona Moldovei, este rezultatul unui parteneriat strategic între Asociația Forța Fermierilor și MARSAT SA Roman, care beneficiază de suportul mediatic și organizare al Grupului Agrointeligența, lider în informarea și susținerea fermierilor. Expoziția va avea loc între 21 și 24 septembrie 2023, în municipiul Roman, pe platforma MARSAT, într-un efort de organizare unic în România.

BIFE-SIM este evenimentul emblemă al industriei de mobila, echiapemente si accesorii din România, locul în care vor fi prezenți cei mai importanți jucători din industrie. Va avea loc în perioada 21 – 24 septembrie, la Romexpo.

CosmeticsBeautyHair2023 – Expoziția Internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură se desfășoară în perioada 21 – 24 septembrie, în pavilionul B1 din Centrul Expozițional ROMEXPO, și se adresează atât profesioniștilor, cât și publicului larg.

Transilvania Investments organizează Ziua Investitorului pe 22 septembrie. Evenimentul este dedicat tuturor celor interesați de noutățile din companie, oportunități de investiții și planuri de viitor pe care le avem. Transilvania Investments este unul dintre cele mai mari fonduri de investiții din România.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .

Activități similare