EventsMax.ro: evenimente business în săptămâna 26 februarie – 3 martie

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente business.

Pe 26 februarie se va desfășura la Brăila evenimentul Finanteaza Viitorul Afacerii tale: Fonduri Europene de la A la Z, organizat de către CONAF.

Tot pe 26 februarie, OFA UGIR organizează webinarul Unde greșește femeia modernă? E puternică și independentă, dar goală pe dinăuntru, având ca speaker pe Denisa Florea, membră OFA UGIR Alba Iulia, terapeut și cercetător.

Re-Ignite Double-Digit Growth For Your Mid-Size Business este tema unui masterclass creat pentru fondatorii și liderii companiilor mijlocii de pe piețe extrem de competitive, cu mii sau mai mulți clienți și pentru care creșterea a stagnat sau a încetinit în comparație cu industria lor. Veți obține niște pepite de înțelepciune despre cât de profundă reconectarea cu clienții duce la oportunități neexploatate și la un avantaj competitiv imbatabil. Pe 27 februarie.

Membrii comunității PWN România participă la cea de-a doua ediție a programelor ALUMNI WOMEN ON BOARDS în cadrul Conferinței “Supporting Women in Business and Society“, găzduită la București pe 28 februarie 2024. 

În perioada 28 – 29 februarie se desfășoară Belgian Business Day la Brașov, organizată de BEROCC în cooperare cu CFAB și Smart Cities Brașov. Acest eveniment exclusiv promite o zi plină de informații valoroase, oportunități de creare de rețele și vizite la companie care vă vor îmbunătăți perspectivele de afaceri.

EventsMax.ro derulează un program de webinare – Top Executives Webinars – în care executivi de top din diverse domenii ale industriei românești sunt invitați să vorbească despre experiența lor de business și profesională. Top Executives Webinar de Miercuri, 28 Februarie, ora 16.00 îl are ca invitat pe Jerome FRANCE, CEO EMI Group și Conseiller du Commerce Extérieur de la France.

Bizz.Club organizează pe 28 februarie Bizz.Club Business Awards, în prezența a 4 dintre antreprenorii de succes implicați în educația antreprenorială. 

TaxEU Forum, cel mai important eveniment de legislatie si fiscalitate din Romania, revine in 2024 cu o editie in premiera, organizata in Cluj-Napoca. Prima editie TaxEU Forum Cluj-Napoca va avea loc pe 28-29 februarie 2024 si va reuni specialisti din companii importante de consultanta fiscala. 

Dacă afacerea ta a atins deja un anumit nivel în România (în general peste 5 milioane de euro în cifră de afaceri), ideea de a merge internațional merită analizată. Află mai multe la GoGlobal Workshop, pe 29 februarie.

Vrei să afli cum să-ți crești afacerea din exemple reale, din mediul de afaceri românesc? Participă la emisiunea cu prezență fizică “Permis de Antreprenor” din 29 Februarie.

Turneul de sustenabilitate RBL reprezintă o serie de întâlniri ce vor avea loc fizic în București și cele 6 județe în care își desfășoară activitatea filialele RBL în cadrul căreia experți în domeniu vor pune în discuție subiectele de interes din sfera sustenabilității. Ediția de la Iași va avea loc pe 29 februarie.

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR organizează, pe 1 martie, la Tg. Mureș, Gala Națională a Antreprenoriatului Feminin, un eveniment ce își propune să felicite și să aducă în lumina reflectoarelor femeile de valoare, creative și puternice cu rezultate impresionante în toate sectoarele de activitate.

Afaceri.ro organizează prima misiune comercială din acest an, în Texas, SUA, în perioada 2 – 10 martie.

Antreprenorii din Iași vor avea ocazia să se implice în discuții profunde și să obțină perspective valoroase asupra provocărilor și oportunităților prezente în acest domeniu, iar această întâlnire va contribui la crearea unei rețele puternice de susținere și colaborare în eforturile comunității RBL de a promova schimbările pozitive în direcția sustenabilității.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .

Activități similare