EventsMax.ro: Evenimente business în săptămâna 4 – 10 septembrie

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

APPLY este un eveniment interactiv, dedicat tuturor liderilor curajoși din domeniul resurselor umane, care vor să se detașeze de mediile de lucru tradiționale și să se adapteze la o viață mereu în mișcare. Formatul fresh, conturat în jurul unor sesiuni ce alternează prezentările, dezbaterile și momentele de live Q&A, îi întâmpină pe participanți în căutarea perpetuă a acelui „professional purpose” și oferă modalități prin care să creeze oportunități de învățare personalizate pentru fiecare angajat. se desfășoară pe 6 septembrie la București.

Marea finală a celei de-a șasea ediții Future Makers a sosit. După patru luni de sesiuni antreprenoriale dedicate și intensive, finaliștii excepționali din România, Ungaria și Serbia se adună într-un eveniment final de sărbătoare, pe 4 septembrie, la București. Evenimentul Future Makers Final va cuprinde două cohorte distincte, Open Innovation și Health & Wellbeing, fiecare prezentând conceptele lor inovatoare care promit să modeleze viitorul industriilor respective.

Pe 5 septembrie se defsășoară prima întâlnire din această toamnă a membrilor Camerei de Comerț Româno-Germane. Discuția se va concentra pe adoptarea soluțiilor bazate pe inteligența artificială – tranziție, implicații, beneficii, dar și despre strategii și politici publice AI în România.

Află cum să lansezi un start-up și cum să asiguri creșterea lui prin dezvoltarea unei strategii de marketing eficiente la cursul Marketing for IT Start-ups, care debutează pe 5 septembrie.

Pe 6 și 7 septembrie 2023, București va găzdui Inițiativa Summit-ului celor Trei Mări (3SI) și Forumul de Afaceri 3SI, organizate de Administrația Prezidențială a României și Guvernul României, prin Cancelaria Primului Ministru.

Pe 6 septembrie va avea loc Conferința Națională a Legumicultorilor. Asociația Forța Fermierilor, împreună cu ferma horticolă Radu și cu Grupul Agrointeligența organizează acest eveniment pentru a oferi toate răspunsurile de care producătorii au nevoie pentru ca anul 2024 să fie cel mai bun, de până acum, pentru toți legumicultorii români.

INNO, departamentul responsabil cu inovarea și atragerea investițiilor al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest, organizează un bootcamp în care start-upurile au ocazia să învețe despre internaționalizare, atragere de finanțări și vânzări de la experți cu renume internațional – fondatorii iScale Hub. LevelUP x iScale este un bootcamp intensiv de 3 zile care va avea loc în 6-8 septembrie, în Cluj-Napoca.

AmCham România are plăcerea de a invita membrii la cea de-a 6-a ediție a Conferinței Competiție în Achiziții Publice – Riscuri de Concurență și Remedii Practice, organizată de AmCham România în parteneriat cu Consiliul Concurenței, miercuri, 6 septembrie, între orele 9:30 – 13:00, la Crowne Plaza Hotel.

Primul eveniment din ScaleOut 4×10, program de scalare dedicat antreprenorilor și managerilor din Regiunea Nord-Est (Suceava, Iași, Neamț, Bacău, Vaslui și Botoșani) se va desfășura în Suceava miercuri, 6 septembrie 2023. Evenimentul este organizat de Romanian Business Leaders.

În perioada 7 – 10 septembrie are loc, la Arad, Agromalim – expoziție de tehnologii, masini si utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de crestere si furaje pentru animale, medicamente si instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentara, produse agroalimentare, tehnica de ambalare, servicii de consultanta, reviste, carti si cataloage de specialitate.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .

Activități similare