EventsMax.ro: evenimente business în săptămâna 6 – 12 noiembrie

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente business.

În perioada 6 – 9 noiembrie, AHK România împreună cu partenerii din landul Baden-Württemberg, IHK Manheim și IHK Ulm, organizează o delegație pe tema Industria de prelucrare a metalului. Programul delegației cuprinde întâlniri B2B între companiile românești participante și companiile germane, precum și o vizită la târgul BLECHEXPO din Stuttgart.

Pe 6 noiembrie, la Iași se desfășoară o sesiune de networking pentru antreprenori: DEVOS 11, Networking și Socializare.

Pe 7 noiembrie, la București, Camera de Comerț regiunii turcești Konya organizează  o sesiune de întâlniri B2B la care sunt invitate companii românești, cu care dorește să stabilească relații de colaborare.

Dynamic Business Connection organizează, pe 7 noiembrie, Back 2 Business – un eveniment de business networking la care sunt așteptați 500 de antreprenori.

Începutul lunii noiembrie ne pregătește un eveniment internațional marca OFA UGIR – Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR, a cărei temă principală se axează pe ”Rolul femeilor în dezvoltarea României”.  Conferința Internațională ce va reuni în cadrul celor 4 paneluri de discuții atât reprezentanți ai instituțiilor publice, cât și speakeri naționali și internaționali, va avea loc marți – 07 noiembrie, începând cu ora 09:30, în cadrul InterContinental Athénée Palace Bucharest.

Indiferent dacă ești antreprenor, director executiv, manager de echipă sau specialist într-un domeniu în care îți dorești să îți deschizi o afacere, la Entrepreneurs Rockstars Tour descoperi cele mai noi trenduri în business și performanță profesională. La Iași, Timișoara, Oradea și Cluj-Napoca, în perioada 7 – 11 noiembrie.

Dacă ești angajat sau reprezentant al unui business, află despre digitalizarea afacerii și eficiența muncii, printr-o soluție integrată de facturare și gestiune online la webinarul DigitON – Facturarea în era digitală, pe 8 noiembrie.

Maramureș Business Club organizează pe 8 noiembrie evenimentul cu tema Strategie de Business si Sisteme de Management, dedicat membrilor comunității locale de afaceri.

Tot pe 8 noiembrie, NRCC – Camera de Comerț Româno-Olandeză, organizează un networking cocktail la care sunt bineveniți atât membrii, cât și cei interesați de discuții cu alți oameni de afaceri.

Cum să ne consolidăm afacerile și să ne facem în continuare planuri pentru viitor este una dintre întrebările la care vom încerca să răspundem în cadrul conferinței cu tema Regional Economy: Finding Opportunities in Challenging Times organizată pe 9 noiembrie, la Craiova, de British Romanian Chamber of Commerce și Supreme Council of European Business.

Gala Povești cu Profit…made in Romania premiază, pe 9 noiembrie, oamenii ce aduc valoare economiei și societății zi de zi, prin activitatea desfășurată.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .

Activități similare