EventsMax.ro: evenimente din administrație publică, în săptămâna 28 august – 3 septembrie

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

În cadrul proiectului de reabilitare, refuncționalizare și revitalizare a Conacului Mocioni din Foeni, Asociația Miltonia și Consiliul Județean Timiș constituie grupul de consultare și sprijin “Prietenii Conacului Mocioni”. Întâlnirea are loc pe data de 29 august.

Institutul Național de Administrație organizează, în cadrul Școlii de vară DIGITALTALKS, 2 webinare de interes pentru funcționarii public. Inovarea în sectorul public se desfășoară pe 29 august și are ca teme: creșterea capacității de inovare în rândul funcționarilor publici, adoptarea și consolidarea inovării în sectorul public, sprijinirea explorării, iterării și testării în sectorul public, spații sigure și platforme pentru testare și experimentare, etape pentru a pune în practică declarația privind inovarea în sectorul public.

Pe 30 august se desfășoară webinarul cu tema Funcționarul public 2.0: De la concepte de bază la roboți software în cadrul căruia vor fi discutate aspecte practice despre automatizarea proceselor în administrația publică și vor fi prezentate soluții tehnice pentru cei interesați să abordeze tranziția către automatizare și digitalizare. Invitatul întâlnirii este Ana Maria Stanciu, CEO Bucharest Robots, iar înscrierile se pot face până pe 28 august, ora 16.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .

Activități similare