EventsMax.ro: evenimente din administrație publică, în săptămâna 4 – 10 septembrie

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Forumul Orașelor Verzi (FOV 2023) este cel mai mare eveniment din România dedicat sustenabilității de mediu, câștigător al Galei Premiilor pentru un Mediu Curat (2021) și apreciat cu trofeul Silver pentru campanii de mediu la Romanian PR Award (2022). Sub tema “Schimbăm perspectiva. Îmbrățișăm transformarea. Alegem acțiunea. Împreună.”, conferința aduce în prim plan ideea că ne aflăm într-un moment critic al istoriei noastre și îndeamnă la o schimbare de paradigmă în abordarea problemelor legate de mediul înconjurător și de viitorul orașelor noastre. Autorități, companii, cetățenii, împreună schimbăm orașele! FOV 3 va avea loc, la Brașov, între 4-10 septembrie.

European Rural Youth Summit își propune să dezvolte strategic ecosistemul de tineret rural din Europa, reunind tineri din zonele rurale din întreaga Europă, lucrători de tineret, organizatori de tineret și factori de decizie.

Cea de-a 6-a ediție a Conferinței Competiție în Achiziții Publice – Riscuri de Concurență și Remedii Practice, organizată de AmCham România în parteneriat cu Consiliul Concurenței, miercuri, 6 septembrie, abordează aspecte relevante pentru companii, autorități contractante și instituții de stat implicate în achizițiile publice.

Pe 6 și 7 septembrie 2023, București va găzdui Inițiativa Summit-ului celor Trei Mări (3SI) și Forumul de Afaceri 3SI, organizate de Administrația Prezidențială a României și Guvernul României, prin Cancelaria Primului Ministru. La Bucharest Business Forum, partenerii și investitorii vor fi chemați să privească dincolo de contextul actual, dincolo de efectele negative ale conflictelor, pandemiilor, crizelor prețurilor energiei și perturbărilor lanțului de aprovizionare și să propună modalități inovatoare de a îmbrățișa și de a răspunde realității economice care se conturează în acest context geopolitic.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .

Activități similare