EventsMax.ro: evenimente din Educație în săptămâna 11 – 17 septembrie

Distribuie

Pe 11 septembrie debutează anul școlar preuniversitar și se intensifică frecvența evenimentelor organizate în domeniul educației. Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) găzduiește, în perioada 11-13 septembrie 2023, conferința de finalizare a proiectului de antreprenoriat sustenabil, SUSTENT – EEA & Norway Grants, realizat în colaborare cu Universitatea HVL Bergen & Sogndal din Norvegia. Pe parcursul celor doi ani de proiect, profesori și studenți ai ambelor universități implicate au lucrat la introducerea în curricula UOC a disciplinei de studiu „Antreprenoriat sustenabil”, care va fi disponibilă studenților în patru programe de studiu din trei facultăți ale UOC: Facultatea de Științe Economice, Facultatea de Litere și Facultatea de Psihologie și Științele Educației.

Conferința internațională „Păduri reziliente pentru viitor” reunește la Brașov, în perioada 12 – 15 septembrie, specialiști din Europa și America de Nord din domenii precum genomică, ecologie și silvicultură.

NAVIGATOR este programul unde descoperi cum să faci cele mai bune alegeri pentru viitorul tău profesional și unde poți găsi inspirație de la oameni faini, profesioniști în domeniul lor! Programul este destinat tinerilor din județul Cluj cu vârste între 15 și 17 ani și se desfășoară pe 14 septembrie.

Curs internațional – Educație pentru viată, educație incluzivă în practica daneză va avea loc online, pe 14 septembrie și o va avea ca invitată pe – cadru didactic de matematică, limba engleză, fizică-chimie la Școala Gimnazială Tønder Ungdommsskole, subdiviziunea Tønder 10.

Cea de-a 37-a Conferință RoMedINF privind Ecosistemele Digitale Verzi pentru Sănătate: De la Analiza Datelor la Digital Twin are loc la Timișoara în perioada 14-15 septembrie 2023.

OPENUL FACULTĂȚII DE DREPT a Universității Babeș-Bolyai revine cu o nouă ediție în 2023. Competiția se va desfășura în perioada 15-17 septembrie.

Conferința „Școala pozitivă – bune practici la nivel internațional”, oganizată de Vivid Education, în parteneriat cu Asociația Centrului Cultural Francofon Buzău și Asociația franceză Echanges Internationaux au service de l’ Education, are loc pe 15 septembrie, online. Scopul fundamental al acestei conferințe este de a le oferi profesorilor din România soluții practice de predare, adaptate noului context postpandemic, dominat de schimbări și provocări.

Olimpiada Internațională de Aritmetică Mentală se desfășoară pe 16 septembrie, la Constanța.

17 septembrie este data limită de predare a proiectelor pentru Concursul pentru studenți: “Visualize Scholar Architect” organizat de Universitatea de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .

Activități similare