EventsMax.ro: evenimente din Educație în săptămâna 16 – 22 octombrie

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente educaționale.

Conferința națională cu participare internațională “Strategii de învățare bazate pe storytelling în pedagogia dramatică“, desfășurată pe 16 octombrie, atât în situ, cât și online, este potrivită pentru profesorii pasionați de arta povestirii și pedagogia dramatică.

Gala SuperTeach este un eveniment anual care reunește oameni de business ce doresc să susțină schimbarea sistemului de învățământ din România. Pe lângă schimbul de idei și opinii cu alți pasionați de inovație în educație, invitații la Gală vor putea participa la o licitație caritabilă, pentru a contribui la cauza SuperTeach. Pe 16 octombrie, la București.

Dacă te gândești să folosești ChatGPT pentru redactarea unor lucrări, te-ar ajuta să afli dinainte care sunt regulile de folosire ale conținutului furnizat de inteligența artificială, cum este detectat acest conținut acum și la ce sistem de criptografic de detecție lucrează compania-mamă, pentru ca aceste texte să fie detectabile pe viitor. Din workshop-ul Instrumente de AI pentru mediul academic afli și ce prompturi să eviți în folosirea ChatGPT, ce prompturi ți-ar îmbunătăți argumentarea și scrierea fără să îți afecteze integritatea și în ce situații să fii foarte circumspect cu informațiile pe care le primești. pe 17 octombrie, online.

Care este diferența dintre Regulamentul Intern și Regulamentul de Organizare și Funcționare dintr-o unitate de învățământ? Ce trebuie să conțină fiecare document și care sunt noutățile aduse de noua lege a învățământului preuniversitar?  Informează-te despre aceste lucruri la webinarul Regulament Intern şi Regulament de Organizare şi Funcționare (ROF) din 18 octombrie.

Universitatea de Științe ale Vieții „Ion Ionescu de la Brad” lasi are onoarea de a vă invita la cea de-a X-a ediție a Congresului Internațional „Life Sciences Today for Tomorrow”, care se va desfășura în perioada 19 – 20 octombrie 2023.

La cursul online Cum ne pregatim pentru evaluarea externa ARACIP? din 19 octombrie aflați ce presupune autorizarea/ acreditarea/ evaluarea externă ARACIP; care sunt termenele ce trebuie respectate de unitățile școlare și calendarul depunerii cererilor de evaluare; ce documente se verifică și ce trebuie să încărcați pe platforma ARACIP pentru evaluare; cum se desfășoară vizita de evaluare în unitate – program; care sunt noutățile legislative și ce prevăd noile standarde ARACIP.

Prevenirea Bullyingului prin Proiecte Multiculturale vă prezintă online, pe 20 octombrie, exemple de proiecte de educație multiculturale – bune practici.

În perioada 22 Octombrie – 19 Noiembrie fii alături de AIESEC in Iași ca participant al proiectului Heading for the Future și fii pe fază pentru că urmează să-ți dezvolți competențele mult dorite pentru cariera ta de vis! Prin intermediul workshop-urilor livrate de partenerii AIESEC aveți oportunitatea de a-ți dezvolta soft și hard skill-urile.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .

Activități similare