EventsMax.ro: evenimente din Educație în săptămâna 18 – 24 septembrie

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Universitatea de Științele Vieții din Iași este prima instituție de nivel superior care deschide anul universitar. Ceremonia de deschidere va avea loc pe 18 septembrie, începând cu ora 11.

In cadrul proiectului STOP-AT, partenerul Asociatia Valoare Plus invită tineri, cu varsta intre 16-24 ani să participe la Atelierul pentru tineri avand ca tema Constientizarea riscurilor traficului de persoane. Tinerii participanti vor fi Ambasadori in comunitatea lor. Aceștia vor putea susține, cu sprijinul ECLER, sesiuni de informare în școlile sau grupurile de tineri din care fac parte și vor utiliza indicatorii care pot preveni și identifica timpuriu traficul de persoane. Atelierul va avea loc la Bucuresti, în 21-22 septembrie, in sala MBA, Universitatea Romano-Americana.

Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (Catedra de Istorie, Arheologie și Muzeologie) și Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia au onoarea de a vă invita la Conferința Internațională „Biserici și putere politică în timpul comunismului. Biografii individuale și mecanisme instituționale”, care va avea loc la Alba Iulia (România), 21-23 septembrie 2023. Conferința își propune să abordeze problema complexă a relațiilor dintre bisericile și cultele religioase cu puterea politică în perioada comunistă, folosind instrumentele cunoașterii interdisciplinare.

Consult Education organizează un Curs de Scrierea Proiectelor cu Finanțare Nerambursabilă în Domeniul Educației, care se va desfășura online, timp de 3 ore, pe 21 septembrie.

Academia de Studii Economice din Moldova organizează, în perioada 22 – 23 septembrie, la Chișinău, conferința internațională cu tema „Competitiveness And Innovation In The Knowledge Economy”.

Institutul Român de Drept Comercial, împreună cu Oficiul Național al Registrului Comerțului și Facultățile de Drept ale Universității Babeș-Bolyai, Universității din București, Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava și Universității „Nicolae Titulescu” din București, în parteneriat cu Editura Hamangiu, Casa de avocatură „Nemeș și Asociații” și partenerii instituționali INPPI și UNPIR, vă invită să participați la Conferința (inter)națională de Dreptul afacerilor: „Problematici actuale ale Dreptului Afacerilor” – ediția a VI-a, ce se va desfășura în format fizic, în perioada 22-23 septembrie 2023, la Casa Universitarilor din București.

Toamna începe ghiduş pentru copiii care vizitează Institutul Francez. La maison des lutins revine la Iaşi cu o sumedenie de activităţi pentru cei mici, în perioada 22 – 23 septembrie, la Spiridușii – festival creativ pentru copii.

În cadrul webinarului CEAC – Dosar, atribuții, proceduri an școlar 2023-2024 participanții vor discuta despre comisia CEAC conform noilor standarde ARACIP, aprobate prin Hotărârea 994/2020, cu modficările și completările ulterioare. Pe 22 septembrie, pe platforma Zoom.

Cu ocazia Zilei Europene a Limbilor Străine, EUNIC și centrele culturale din București invită cadrele didactice la un eveniment special: Ziua Europeană a Limbilor Străine – Egalitate în Educație, o discuție moderată, prin care vor analiza cum putem să sprijinim elevii cu nevoi speciale și dizabilități prin strategii inclusive și predare de înaltă calitate. Invitații vor putea participa și la o serie de workshopuri organizate de fiecare institut participant în parte. Pe 23 septembrie, de la ora 9.30, la Institutul Goethe din București.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .

Activități similare