EventsMax.ro: evenimente din Educație în săptămâna 2 -8 octombrie

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Anul universitar debutează în această săptămână, iar universitățile organizează sesiuni de deschidere grandioase. Pe lângă acestea, au loc și câteva conferințe și alte evenimente relevante pentru actorii din sistemul educațional.

Cu siguranță ai auzit cât de important e să ai skill-uri practice odată intrat pe piața muncii. Sunt acestea suficiente fără o bază solidă de cunoștinte teoretice? Descoperă impactul abilităților practice asupra celor teoretice și cum să găsești echilibrul optim între cele două. Ai la dispoziție 2 ediții ale International University Fair pentru acest lucru: pe 3 octombrie la Iași și pe 5 octombrie la Cluj-Napoca.

Google București este încântat să anunțe că aplicațiile sunt acum deschise pentru viitorul eveniment personal Back to School! Evenimentul de după-amiază este destinat studenților din Informatică și domenii conexe (Licență, Master și Doctorat) care studiază în prezent în România și sunt interesați să aplice pentru stagii la Google. Pe 4 octombrie, detalii aici.

Universitatea „George Emil Palade” Târgu Mureș în colaborare cu Academia Romaniană de Științe Tehnice vă invită la Conferința Interdisciplinară Internațională în Inginerie – Inter -Eng 2023 în perioada 5 – 6 octombrie, la Tg. Mureș.

Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București (UNSTPB) prin intermediul Facultății de Inginerie Electrică în parteneriat cu ASRO are onoarea de a găzdui, la începutul lunii octombrie, la sediul său, ședința plenară a comitetului tehnic internațional IEC/TC 38 Instrument Transformers, precum și un workshop Internațional. Ședința plenară se va desfășura în zilele de 5, 6 octombrie 2023 în clădirea Bibliotecii Centrale a UPB începând cu ora 9:00.

Între 5 și 7 octombrie se desfășoară la Iași Conferința anuală a Asociației Facultăților de Medicină din Europa, găzduită de Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa din Iași, România. Tema conferinței din acest an, „Transformarea digitală pentru profesiile din domeniul sănătății: îngrijirea pacientului, educație și cercetare”, evidențiază rolul crucial al tehnologiilor digitale în asistența medicală modernă și necesitatea ca școlile de medicină să se adapteze la acest peisaj în schimbare rapidă.

În 5 și 6 octombrie 2023 Universitatea din València organizează un workshop online despre modul în care universitățile Alianței FORTHEM sprijină antreprenorii și proiectele acestora. Atelierul este adresat în special profesorilor care lucrează cu antreprenori, dar sunt bineveniți să participe și cercetătorii sau studenții interesați de acest subiect. În cadrul acestuia, reprezentanții universităților FORTHEM vor face schimb de experiență și vor oferi exemple de bune practici, care pot fi, ulterior, preluate și adaptate de diferitele universități.

Asociația Marea Mișcare împreună cu partenerii (Rotary Club Piatra Neamț 2005 și Teatrul Tineretului) și sponsorii, vă așteaptă sâmbătă 7 octombrie 2023 la cea mai importantă conferință educațională: EDUCON – Conferința educațională Marea Mișcare – Ediția a III-a. Invitații, cu notorietate și cunoștinte vaste, vor furniza informații și vor pregăti participanții pe diferite subiecte educaționale.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .

Activități similare