EventsMax.ro: evenimente din Educație în săptămâna 9 – 15 octombrie

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente educaționale.

Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București (UNSTPB) organizează în perioada 09 – 22 octombrie 2023 Cupa “POLITEHNISTUL” la tenis de câmp.

La Gala Premiilor pentru Directorii Anului își dau întâlnire cei care pot și își doresc și să genereze schimbare în viitor, prin educație: directori de școală și profesori, alături de reprezentanți din mediul de business, ONG-uri din educație, dar și reprezentanți din presă, ai inspectoratelor și din Ministerul Educației. Anul acesta, Gala Premiilor pentru Directorii anului 2023 se desfășoară pe 9 octombrie la Ateneul Român.

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene va organiza alături de Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), luni, 9 octombrie 2023, începând cu ora 11:00, evenimentul FINANCING INFO MONDAY, cu tema Oportunități de finanțare pentru comunitatea academică și de inovare din România. Webinarul va aduce în atenția participanților o prezentare a oportunităților de finanțare ce vor fi oferite prin intermediul UEFISCDI pentru comunitatea academică și de inovare din România.

Pe 12 octombrie se desfășoară webinarul cu tema Parteneriate de succes. Școala și comunitatea, în cadrul căruia se vor discuta teme ca: principiile cheie ale parteneriatului între școli și comunități, strategii practice pentru a dezvolta colaborări fructuoase, împărtășirea de idei și experiențe între participanți.

Propark – Fundația pentru Arii Protejate vă invită să participați la cursul Educator pentru Natură, pe tema educației pentru protecția naturii, organizat pentru cadrele didactice din județul Vâlcea. Prioritar vor fi alese acele cadre didactice care profesează în unitățile de învățământ de pe raza comunelor Câinenii Mari, Boișoara și Perișani. Cursul se desfășoară între 13 și 15 octombrie.

Asociația Echanges Internationaux dans l’ Education (Franța), Centrul Cultural Francofon Buzău și Vivid Education & Management SRL (România) organizează, pe 15 octombrie, Simpozion internațional cu participare indirectă Școala Verde – în contextul dezvoltării durabile, adresat cadrelor didactice din învățământul preuniversitar. 

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .

Activități similare