EventsMax.ro: evenimente din Sănătate în perioada 18 – 24 decembrie

Distribuie

Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

De la 1 octombrie 2023, ședințele de terapie pentru copiii, tinerii și adulții cu TSA pot fi decontate de către stat, prin Subprogramul național de servicii conexe acordate persoanelor diagnosticate cu tulburări din spectrul autist. Pentru a înțelege cât mai ușor tot acest parcurs, te așteptăm la dezbaterea Caspa.ro din 18 decembrie.

Campania Națională OncoFight s-a desfășurat în perioada 13-26 noiembrie în 7 centre universitare din România și unul din Republica Moldova, fiind răspunsul studenților farmaciști la creșterea îngrijorătoare a numărului de cazuri cu cancer din ultimii ani. Despre această campanie, rezultatele pe care le-au colectat în cadrul acesteia și planurile lor de viitor se discută la webinarul Farmacia Viitorului din 19 decembrie.

Pe 19 decembrie se va desfășura webinarul cu tema Monitorizarea hemodinamica minim invaziva a pacientului multimorbid, la care participantii vor obtine informatii valoroase privind parametrii hemodinamici si necesitatea utilizarii monitorizarii hemodinamice la pacientii cu risc.

Pe 20 decembrie va avea loc un curs de Tehnici de Injectare cu Toxină Botulinică adresat medicilor dermatologi și esteticieni.

Iar pe 21 decembrie va avea loc un workshop de Microneedling, RF și HIFU, cea mai puternică și eficientă tehnologie minim-invazivă pentru rejuvenarea cutanată, adresat tot medicilor specialiști din clinicile de estetică.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .

Activități similare