EventsMax.ro: Evenimente educaționale în perioada 21 – 27 august

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din educație.

Luni, 21 august este ultima zi a Forumului Studenților Români de Pretutindeni. Cel mai mare eveniment studențesc din România, ce are ca scop dezvoltarea pozitivă a țării și de a reuni studenții români atât din țară, cât și de peste granite, are loc în perioada 16-21 august 2023.

Școala de vară de Știință și Tehnologie de la Măgurele (MSciTeh) oferă programe de practică în laboratoarele de cercetare pentru elevi, precum şi programe de dezvoltare profesională interdisciplinare pentru profesorii interesaţi de predarea integrată STEM/STEAM din învățământul secundar, gimnazial şi liceal. Școala de vară se desfășoară între 19 august și 3 septembrie.

Curs internațional Danemarca – Dezvoltarea și integrarea copiilor cu CES va aborda, pe 24 august, subiecte ca: Cadrul conceptual și legislativ al educației incluzive în Danemarca; Cele mai frecvente tipuri de cerințe educaționale speciale; Tehnici de lucru aplicabile copiilor cu CES; Integrarea copiilor cu CES; Metode aplicate și bune practici utilizate în sistemul danez.

Prima ediție a Aspen Junior Seminar organizată la Timișoara va avea loc în perioada 23 – 25 august 2023 și va reuni aproximativ 20 de tineri activi în mediul profesional, academic sau de voluntariat, cu vârsta cuprinsă între 20 și 24 de ani.

Copii Mari – Liderii viitorului va avea loc pe 26 august la Constanța și își propune să susțină antreprenorii în dezvoltarea de proiecte educaționale inovatoare, care să pregătească generațiile viitoare pentru provocările viitorului.

Academia de Studii Economice din Moldova, în parteneriat cu Universitățile din România, Turcia, Armenia, Bulgaria și Ucraina, vă invită cu drag să participați la Conferința științifică internațională virtuală „Dezvoltare prin cercetare și inovare – 2023”, Ediția a IV-a, care va avea loc pe 25 august 2023. Conferința își propune să ofere studenților doctoranzi și post-doctoranzi oportunitatea de a-și împărtăși rezultatele cercetării și de a stimula schimbul de rezultate ale cercetării la nivel internațional.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .

Activități similare