EventsMax.ro: evenimente educaționale în perioada 28 august – 3 septembrie

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Pe 30 august 2023, în cadrul cursului Prevenirea și reducerea abandonului școlar – „Școala prietenoasă” se va discuta despre factorii ce determină părăsirea timpurie a școlii: cauze – efecte – modalități și tehnici de prevenire a abandonului școlar.

Pe 31 august se desfășoară webinarul cu tema Dezvoltarea și integrarea copiilor cu CES, cu insight-uri valoroase din experiența daneză.

Școala de vară FutureShapers Camp organizată de Universitatea Politehnica București și Grupul INSA oferă o oportunitate unică de explorare intelectuală și îmbogățire culturală. Studenții de la nivelurile de licență și master de la UPB și INSA Group vor participa la proiecte interesante, vor experimenta un mediu de învățare interactiv, vor beneficia de expertiza bogată și relevantă a formatorilor Honeywell și vor participa la un Hackathon în perioada 28 august-1 septembrie 2023.

Ediția a XII-a a Școlii Internaționale ,,Dăscălimea Română” se va desfășura online, în perioada: 28- 31 august 2023 și are ca teme: Managementul clasei în context European, Educația parentală și rolul ei în școala incluzivă modernă, Strategii didactice de predare/învăţare şi de management al conţinutului educaţional – platforme educaţionale.

Hai să vorbim despre emoții și inteligența emoțională într-un webinar care să pună bazele felului în care ne raportăm la emoții și cum gestionăm aceste aspecte în viața noastră, ca profesori conștienți de sine, dar și în educația elevilor noștri. Vă invităm la un curs practic şi aplicativ, transmis live din Belgia: „Tehnici de dezvoltare a inteligenței emoționale la clasă”.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .

Activități similare