EventsMax.ro: evenimente educaționale în perioada 4 – 10 septembrie

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Participă în perioada 4 – 8 Septembrie la Zilele Portilor Deschise de la Shakespeare School să descoperi cum această rețea de 4 școli educă Campioni la Viață.

În perioada 4 – 6 septembrie se desfășoară tabăra urbană cu tema Pregatiti emotional pentru scoală. Modulul propune o gamă largă de abilități specifice: empatia, integrarea într-un grup, bunele maniere, comunicarea, perseverența, recunoașterea și controlul emoțiilor. Cu ajutorul acestor activități, copiii vor învăța să comunice mai bine cu ceilalți, să devină încrezători în propriile forțe, să devină mai adaptabili situațiilor noi și să depășească momentele dificile.

Care este diferența dintre Regulamentul Intern și Regulamentul de Organizare și Funcționare dintr-o unitate de învățământ? Ce trebuie să conțină fiecare document și care sunt noutățile aduse de noua lege a învățământului preuniversitar? Aflați despre aceste lucruri la webinarul din 5 septembrie cu tema: Regulament Intern şi ROF.

Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova organizează, în perioada 7 – 8 septembrie, Zilele Cardiologiei Craiovene, cu un program științific bogat în informații noi dar și în prezentări a numeroase cazuri clinice care pot fi un ajutor în activitatea medicală curentă.

Universitatea Ovidius din Constanța organizează, în perioada 7 – 9 septembrie, Ovidius Summer Law School, o oportunitate de învățare pentru studenții la drept.

Pe 7 septembrie se desfășoară un webinar dedicat 𝐂𝐨𝐦𝐢𝐬𝐢𝐞𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐄𝐯𝐚𝐥𝐮𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐀𝐬𝐢𝐠𝐮𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐂𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢 (𝐂𝐄𝐀𝐂) – Responsabilități, dosar, proceduri an școlar 2023-2024.

Dacă ai între 16 și 19 ani și ești din Brașov, ești invitat să afli mai multe despre subiectul colectării separate și al reciclării prin jocul ”Adevăr sau Reciclare”, în ultimele 2 zile ale Forumului Orașelor Verzi, pe 9 și 10 septembrie, la Brașov.

Pe 9 septembrie află de la echipa Montessori School of Iași cum poți aborda o nouă experiență în viața copilului tău: începutul grădiniței.

Pe 9 septembrie 2023, între 11:00-18:00 te invităm la ediția de toamnă a Maratonului Educației Alternative să ne bucurăm împreună de jocuri, artă și activități creativ-educative. Evenimentul va avea loc în parcul Romniceanu din zona Cotroceni și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .

Activități similare