EventsMax.ro: evenimente MarComm în săptămâna 11 – 17 septembrie

Distribuie

Vezi la ce evenimente Marcomm ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Discută despre cele mai noi trenduri în Email Marketing, descoperă studii de caz și informații practice și află care sunt cele mai bune practici pentru newslettere chiar de la creatorii lor, la ediția cu nr. a Social Pedia, pe 12 septembrie.

În Publicitate este foarte important să înțelegi rolul storytelling-ului. Dezvoltă abilitatea de a identifica identitatea brandului și a o integra într-un storytelling coerent și atrăgător. Află cum să creezi narațiuni publicitare care să vândă și să rămână în mintea consumatorilor. Toate acestea la cursul de Storytelling pentru social media, care debutează pe 12 septembrie.

Tot pe 12 septembrie începe un curs de Digital Marketing cu Diana Ștefan, Philips Domestic Appliances, unde vei afla cum poți construi o strategie digitală capitalizând pe diferite canale de social media pentru a îți îmbunătăți prezența în online și pentru a ajunge la un număr cât mai mare de clienți pentru business-ul tău.

Pentru începători în domeniu, Institutul de Marketing și Oxford College of Marketing oferă un curs intensiv de trei zile care asigură parcurgerea conceptelor și noțiunilor fundamentale de marketing – Marketing Gateway, în perioada 12 – 14 septembrie.

Cum angajăm, cum facem retenție, cum ne menținem angajații fericiți și cum îi putem transforma în ambasadori de brand, ce beneficii (mai) sunt atractive în 2023, cum transmitem către stakeholderii interni și externi corect mesajul companiei, ce tactici și acțiune sunt cele cu ROI WOW, cum măsurăm succesul și mai ales cum ne păstrăm kindnes-ul, sunt doar câteva din lucrurile pe care le vom afla pe 14 septembrie la conferința WE ARE THE PEOPLE. O conferință centrată în jurul departamentelor de HR, recrutare și retenție, Employer Branding, Communications & Marketing, Learning& Development, Events, Sustenabilitate, Diversitate și Incluziune, Office Manageri ș.a.

Influencer Marketing Conference este prima conferinta din Europa de Est dedicata fenomenului influencerilor, ce aduce in prim-plan strategii si tactici verificate in campaniile unor mari brand-uri si ale unor agentii cu experienta. Pe 14 septembrie, la București.

Email Marketing eficient este un training pentru antreprenorii care vor să învețe să își administreze singuri campaniile de Email Marketing eficient, pentru a-și creste vânzările.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .

Activități similare