EventsMax.ro: evenimente MarComm în săptămâna 28 august – 3 septembrie

Distribuie

Vezi la ce evenimente MarComm ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în selecția realizată de EventsMax.ro.

Strategia de social media este un set de pași pe care ar fi bine să-i urmezi în comunicarea de pe rețelele sociale unde ești prezent ca să ajungi la rezultate cât mai bune pentru brandul tău. Cum realizezi acest set de pași și ce trebuie să faci ca să îl poți respecta până ajungi la rezultatele dorite? Vei afla cu siguranță pe 29 august, la cursul despre „Cum să construiești o strategie de social media eficientă” organizat de agenția Kooperativa 2.0.

Pe 1 septembrie debutează seria 2 a cursului postuniversitar cu tema Marketing Digital, al Universității Româno-Americane.

Pe 2 septembrie se desfășoară cursul de Marketing Digital şi Promovare online special realizat pentru specialişti în coaching & mentoring, consilieri și consultanți în diverse domenii de activitate, psihologi & psihoterapeuţi, manageri și antreprenori.

Affiliate Marketing Event este întâlnirea dedicată tuturor celor care își doresc să de dezvolte în marketing afiliat și are loc pe 2 septembrie la Iași.

Explorează Metodologia VEKTOR by ARIR 2023” este un webinar de nișă, dedicate comunicării cu stakeholderii pentru companiile prezente la bursă. În cadrul webinarului se va discuta despre criteriile indicatorului VEKTOR, care evaluează comunicarea cu investitorii a companiilor listate la bursă, pentru companiile din Piața Reglementată. Pe 4 septembrie, de la ora 15.00.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .

Activități similare