EventsMax.ro: evenimente MarComm în săptămâna 4 – 10 septembrie

Distribuie

Vezi la ce evenimente MarComm ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în selecția realizată de EventsMax.ro.

Explorează Metodologia VEKTOR by ARIR 2023” este un webinar de nișă, dedicate comunicării cu stakeholderii pentru companiile prezente la bursă. În cadrul webinarului se va discuta despre criteriile indicatorului VEKTOR, care evaluează comunicarea cu investitorii a companiilor listate la bursă, pentru companiile din Piața Reglementată. Pe 4 septembrie, de la ora 15.00.

In fiecare an, Digital Divas este cel mai important loc de intalnire al creatorilor de continut, fie ca scriu pe blog, sunt activi pe instagram, au o experienta indelungata pe Facebook sau si-au format o comunitate pe TikTok sau YouTube. Pe 7 septembrie, la București.

Vă invităm joi, 7 septembrie începând cu ora 17.30, să vă alăturați unei discuții online organizată de EventsMax și Asociația Română de Relații Publice (ARRP), în cadrul căreia va fi explorat subiectul eticii și eficienței în pitch-ul de PR, cu scopul de a dezvolta un ghid de bune practici.

Află cum să lansezi un start-up și cum să asiguri creșterea lui prin dezvoltarea unei strategii de marketing eficiente la cursul Marketing for IT Start-ups, care debutează pe 5 septembrie.

Vino la retreat-ul de marketing Drumul regilor să planifici cum să transformi visurile tale în realitate prin puterea leadership-ului. Pe parcursul retreat-ului înveți cum să scalezi rezultatele afacerii sau organizației tale prin puterea marketingului. De asemenea, afli cum construiești o echipă de marketing formată din angajați și colaboratori care să producă rezultatele dorite.  În perioada 7 – 10 septembrie, la Azuga. 

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .

Activități similare