EventsMax.ro: evenimente medicale în perioada 2 – 8 octombrie

Distribuie

Vezi la ce evenimente medicale ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente din domeniu.

Cea de-a treia ediție a Conferinţei APCI Prevenirea Infecțiilor 2023 va avea loc în Sibiu în perioada 05-07 octombrie 2023. Prin tema conferinței “Abordări proactive în prevenirea infecțiilor“ organizatorii își propun să reunească specialiști în prevenirea infecțiilor, facilitând astfel dialogul multidisciplinar și diseminarea bunelor practici, astfel încât împreună să conturăm un viitor mai bun al prevenției în România.

Zilele Institutului de Psihiatrie „Socola” Iași se vor desfăşura ȋn perioada 02-07 octombrie 2023 ȋn format onsite la Palas Congress Hall, cu transmisia online a lucrărilor.

Conferința Națională de Hematologie Clinică și Medicină Transfuzională reprezintă evenimentul științific consacrat pentru comunitatea medicilor hematologi, precum și pentru cea de medicină transfuzională din România și are loc în perioada 4 – 8 octombrie, la Iași.

A cincea ediție Romanian Hernia Days va avea loc în 4-6 octombrie 2023 la București. În același spirit entuziast, vor conferenția pe podiumul RHD celebrități ale chirurgiei parietale din Europa, Mexic, Columbia, India, Africa de Sud și USA, care vor prezenta tehnici chirurgicale de reconstrucție a peretelui abdominal.

Societatea Română de Oftalmologie (SRO) vă invită la al 21-lea congres național cu participare internațională, care va avea loc în Sinaia, în perioada 4 – 7 octombrie 2023.

Cea de-a noua Conferință a Secțiunii Europene a Academiei Internaționale de Științe Cardiovasculare organizată în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara se va desfășura la sediul central al UMF, în perioada 4 – 7 octombrie 2023. Programul științific este variat, fiind susținut de către prestigioși lectori invitați care vor aborda o gamă largă de aspecte moleculare, celulare, translaționale, clinice și integrative ale bolilor cardiovasculare în cadrul mai multor sesiuni dedicate.

Societatea Română de Reumatologie are plăcerea să vă invite la Congresul Naţional de Reumatologie, care se va desfășura în perioada 5 – 7 octombrie 2023, la Cluj-Napoca. Cu un program stiintific ambitios și variat, subiecte de actualitate si un grup de lectori de elită din țară și din afara ei și cu 1 zi de cursuri precongres pe teme de actualitate si multidisciplinare, următorul Congres național de reumatologie va fi un eveniment de cea mai înaltă ținută științifică.

Prima ediție a Conferinței de Cardiologie CARDIOGAL se va desfășura in perioada 5-7 octombrie 2023, la Galați.

Pentru a marca trecerea de la o ”adolescență” plină de provocări care a format medicii de familie brăileni de azi la o ”maturitate” nelipsită de noi provocări, Asociația Medicilor de Familie din Brăila își invită colegii pe 05-07 octombrie, pe malul Dunării la Brăila, la Conferința Medicina de familie – Prima linie în asistența medicală.

Asocia Română de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatică și Transplant Hepatic deschide seria webinarelor de toamnă cu un webinar cu tema Colecistectomie dificilă pe data de 5 octombrie.

AmCham România invită membrii la o masă rotundă cu Razvan Prisada, Președintele ANMDMR și Adrian-Marius Dobre, Director General, UNIFARM, joi, 5 octombrie. Masa rotundă de afaceri a AmCham cu ANMDMR și Unifarm este concepută pentru a fi o conversație sinceră despre penuria de medicamente de pe piața din România, atingând și perspectivele de avansare a aprobării studiilor clinice în România, mult așteptate de pacienți, comunitatea medicală și companii.

Tot pe 5 octombrie are loc un simpozion virtual cu tema Povara Gripei sezoniere, menit să contribuie la conștientizarea importanței vaccinării antigripale pentru toate categoriile de pacienți, într-o proporție cât mai mare. Lectorii Prof. Dr. Anca Streinu-Cercel şi Dr. Sandra Alexiu vor evidenția importanța vaccinării – cea mai importantă armă în lupta împotriva gripei sezoniere.

Congresul Național de Fizioterapie va avea loc la Timișoara, în perioada 06 – 08 Octombrie. Fiind unul dintre cele mai așteptate evenimente din comunitatea fizioterapeutilor, acest congres va aduce, într-un mediu inovator și stimulant din punct de vedere științific, lectori de top și profesioniști din domeniul sănătății, gata să împărtășească din experiența lor.

Societatea de Imagistică O.R.L. din România organizează în perioada 6 – 8 octombrie 2023 cea de-a opta conferință națională cu tema: “Urechea – de la anatomie la patologie“.

Alianța Română de Prevenție a Suicidului organizează conferința cu tema: “Intervenția multidisciplinară în criză”, care va avea loc în perioada 7 – 8 Octombrie 2023, hibrid.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .

Activități similare