EventsMax.ro: evenimente pentru administrație publică în săptămâna 18 – 24 septembrie

Distribuie

Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna viitoare, în funcție de domeniul tău de interes! EventsMax îți prezintă selecția celor mai importante evenimente pentru specialiștii din sector public.

Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă (DDD) din cadrul Guvernului României caută campionii dezvoltării durabile în domeniul „producție și consum responsabile”. În 2023, DDD a lansat cea de a treia competiție națională adresată organizațiilor care au derulat, în ultimii 3 ani (respectiv în perioada 1 septembrie 2020 – 1 septembrie 2023) proiecte care abordează elementele de sustenabilitate. 18 septembrie 2023 (18:00) este termenul limită pentru înscrierea candidaturii online. Câștigătorii vor fi anunțați la Gala dezvoltării durabile, în decembrie.

La „Gala Parteneriatelor ONG-APL pentru un București Social și Solidar” vor fi premiați cei care depun eforturi zi de zi să depășească obstacole inerente și să construiască împreună proiecte și inițiative prioritare pentru bucureșteni prin: PARTENERIATE încheiate între Autorități Publice Locale (APL) și Organizații Non-Guvernamentale (ONG) pentru dezvoltare locală durabilă în capitală, pentru incluziune socială
în București, pentru alte domenii relevante pentru dezvoltarea Municipiului București sau prin INIȚIATIVE care contribuie la dezvoltarea Municipiului București (inițiative cetățenești, ale instituțiilor publice, ale instituțiilor de învățământ etc.). Evenimentul se desfășoară pe 19 septembrie.

Forbes CEE Forum este singurul eveniment anual regional organizat în România din 2014, care aduce laolaltă editori din rețeaua Forbes din CEE și EMEA, precum și lideri și personalități internaționale din lumea politică, financiară și de afaceri de pretutindeni. Lideri internaționali din domeniile politic, financiar și de afaceri vor participa la dezbaterile din cadrul evenimentului FORBES CEE FORUM 2023, în perioada 19 – 21 septembrie, la București.

Cea de-a 9-a ediţie a Conferinței Internaționale IEEE Smart Cities (ISC2-2023), organizată de Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti sub egida IEEE Smart Cities va avea loc în perioada 24 – 27 septembrie 2023. Tema conferinței IEEE ISC2-2023 este „Smart Cities: a Holistic Approach”. Tematica evenimentului va permite decidenţilor şi specialiștilor să adopte o abordare holistică pentru realizarea orașelor inteligente (”smart cities”) prin dezvoltare durabilă, infrastructuri inteligente și incluziune socială, elaborarea de noi reglementări în domeniu şi analizarea posibilităţilor de implementare a soluţiilor dezvoltate pe plan internaţional, precum și stabilirea noilor priorităţi relevante pentru Smart Cities. Evenimentul se desfășoară în perioada 24 – 27 septembrie.

Găsești toate evenimentele din perioada următoare, aici .

***

EventsMax.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsMax, aici , și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici .

Activități similare

EventsMax
Ghidul utilizatorului: Cum promovezi evenimente pe EventsMax.ro

Ne bucurăm să vă prezentăm un ghid vizual special conceput pentru utilizatorii noștri fideli de pe platforma EventsMax.ro. Acest ghid oferă o incursiune detaliată în modul de utilizare a platformei pentru a vă promova evenimentele într-un mod eficient.